Lancome Grandiose, parce que c’est Lancome

Lancome Grandiose este o declaratie de stil, de feminitate, de frumusete. Nu este un rimel. Este un rimel care te invita sa il privesti, sa il admiri, sa ii rostesti numele in minte. De la prima intalnire m-am intrebat de ce nu a fost facut tubul complet transparent pentru a-l admira. Un rimel complet feminin, cu silueta, cred ca este primul rimel care te face sa rosesti putin atunci cand il scoti cu eleganta din tubul lui. Este ca si … une jolie mademoiselle qui abandonne sa robe de chambre.

In lunga istorie a rimelurilor Lancome, am trecut prin obsesia Hypnose in nenumarate variante. Da, Hypnose este mai mult decat un rimel iconic, este primul rimel highend pe care l-am incercat si care mi-a confirmat presupunerile mele ca un rimel poate sa iti transforme privirea. Tot asa cum un parfum de la Lancome mi-a zdruncinat complet lumea mea la un moment dat si mi-a confirmat ca parfumul unei femei este unic si o desavarseste daca ea stie sa il poarte.

lancomegrandiosemascara2016beautybarometer

Grandiose este diferit fata de foarte multe rimeluri highend sau profesionale pentru ca are un design feminin. Cu tot respectul, dar el este menit a sta doar in mana unei doamne care isi defineste cu atentie genele, uimita de efect si multumita ca il poate aplica si reaplica fara ca genele sa fie incarcate. Asta a fost primul lucru care mi-a placut la acest rimel, era prea tentant sa aplic doar un strat sau doua, l-am suprasolicitat si genele nu au devenit incarcate. Periuta, nu doar ca este foarte eleganta, dar este si inteligenta cu dozarea tusului si cu acoperirea fiecarei gene, oricat de mica si rebela ar fi.

Fara rimel, am doar putin corector, o tusa de fard din paleta Hypnose Nuit Mordoree si sprancenele sunt usor definite cu Lancome Le Crayon Poudre, nuanta Blonde, creionul meu preferat de 6 ani de zile, nu am fond de ten:

eyesfaramachiaj

Cu rimel Grandiose aplicat pe genele de la un singur ochi:

lancomegrandiose-test-beautybarometer

Si…efectul Grandiose:

grandioselancome

Nu m-as putea impiedica sa fac comparatia cu Cils d’Enfer, stiti voi al cui este acest rimel si imi stiti pasiunea declarata si sustinuta pentru machiajul Guerlain. Tehnic si rational, ambele rimeluri sunt superbe si le-as cumpara si recumpara fara ezitare. Emotional, Grandiose vine cu o incarcatura de feminitate, are o silueta, are acel capriciu feminin de  a se lasa privit dintr-un anumit unghi pentru a i se vedea curbura gratioasa. Cred ca e prima data cand as da genul feminin substantivului rimel, dar gramatical este imposibil si …. sunt doar blogger, nu am acces la licente poetice.

Si daca ma intrebati de ce sunt un pic altfel cand scriu despre Lancome, o sa va spun ca in fiecare moment de rascruce afectiv din viata mea a fost implicat in peisaj ceva de la Lancome, sesizabil sau nu de catre ceilalti. Dar eu am stiut si l-am luat mereu ca un semn. Trandafirul misterios si discret de la Lancome a fost mereu pe un blazon invizibil al emotiilor mele, fie sub forma de parfum, fie sub forma unui alt produs Lancome.

Si mai am un sfat pentru domni. Este primavara si apar acei trandafiri superbi, probabil un pic similari cu acel trandafir semnatura de pe toate produsele Lancome. Daca ai ratat sa ii iei un buchet de trandafiri, poti sa ii iei un Grandiose, efectul este acelasi si o sa retina gestul. La vie est belle, n’est-ce pas?

lancome-grandiose-beatybarometer-machiaj-review2016

Revenons a nos …mascaras. Grandiose, Lancome, poate fi cumparat din toate parfumeriile, Sephora, Marionnaud, Douglas, Debenhams si Kendra, la un pret aproximativ de 150 de lei, in functie de fiecare parfumerie.