Clarins Eau Dynamisante Treatment Fragrance review

Clarins Eau Dynamisante Treatment Fragrance este un parfum pe care il cunosc de multi ani. Clarins a relansat seria de ape de parfum ce au si scop terapeutic. Si evident Eau Dynamisante nu putea lipsi. Seria are insa si alte variante, precum Eau Ressourcante sau Eau des Jardins.

Clarins Eau Dynamisante, concept si istorie

Eau Dynamisante a fost un concept nou de parfum pentru lumea cosmeticelor. Evident e un tip de parfum inspirat din apele de colonie atat de folosite de frantuzoaice. Insa s-a adaugat si expertiza in studiul plantelor si a uleiurilor esentiale.

Jacques Courtin-Clarins a lansat in 1987 acest parfum ca o apa parfumata de ingrijire ce imbina fitoterapia cu aromaterapia. E un produs ce parfumeaza, dar si ingrijeste pielea si da o stare de bine.

Este un produs cu care sa iti incepi ziua, ca un fel de trezire pentru intregul corp. Studiile asupra lui au demonstrat efectele de tonicitate si revitalizare. Are 98% ingrediente de origine naturala.

Piramida olfactiva

Eau Dynamisante este un parfum proaspat si tonic.

Notele de varf incep cu portocala dulce si amara, petit-grain si mandarina.

Notele de mijloc aduc lavandin, eucalipt, nucsoara si tarhon.

Notele de baza vin cu putin paciuli, ginseng rosu tonifiant combinat cu thyme citron sau cimbrisor.

Practic mirosul unic vine dintr-o combinatia foarte inedita de mirodenii si fructe.

Cum se aplica Clarins Eau Dynamisante

Parfumul Eau Dynamisante este minunat pentru a incepe ziua. Se aplica pe corp ca un nor parfumat. In timpul zieli, daca ai senzatia de oboseala, parfumul acesta vine sa te revitalizeze. Aroma este proaspata, putin aspra si tonica.

Este un parfum mai degraba facut pentru a te bucura tu de efectele lui. Nu are o proiectie atat de mare incat sa ajunga si la nasul celor din jur. Dar poate fi o baza excelenta daca iti place sa faci layering.

Mie imi place sa il pulverizez si pe brate in timpul zilei, da instant un efect de energizare.

Frantuzoaicele il folosesc si pentru a-si parfuma lenjeria de corp sau chiar textilele de casa. Este un parfum minunat pentru vacante.

(P)