Creative Art Show – cand frumusetea urca pe scena

Esti pasionat de frumusete ? Cariera ta inseamna sa scoti in evidenta frumusetea oricarei femei? Vrei sa fii prezent la cel mai tare spectacol de frumusete din Romania? Eu am noroc din nou si sunt invitata la acest eveniment – CREATIVE ART SHOW, pe 17 aprilie, la Bamboo si … abia astept sa merg acolo. Sper sa va tenteze sa participati la acest spectacol de culoare si expresivitate, sub poza veti gasi informatiile oficiale de la organizator. Participarea include si un abonament la revistele renumite MAKE-UP MAGAZINE, HAIR STYLE MAGAZINE, NAILS AESTHETICS. 


BeautyPublishing vă invită la un show haute-couture care celebrează industria de beauty și artiștii ei.Zece echipe formate din specialiști în hair-styling, make-up și nail-art își vor dovedi creativitatea într-un spectacol al formelor, culorilor și texturilor, sub coordonarea deja consacraților:
Iuliana Sandu – make-up artist, trainer
Sergiu Băcioi – hair stilist, trainer
Aneta Jechiu – technician nail-art, trainer
De la avangardism la pop-culture, de la futurism până la punk-rock, vă prezentăm noile talente ale industriei de beauty și sursele lor de inspirație.Petrecerea va culmina cu un show live cu Delia și multe alte surprize pe care vă invităm să le descoperim împreună pe 17 aprilie.
* Intrare 100 lei. Cardul de acces include și un abonament pe 1 an la oricare din publicațiile noastre.Veți primi prin curierat rapid un colet cu plata ramburs la livrare, ce va include revista aleasă și Cardul de Acces la evenimentul din 17 aprilie, urmând ca toate restul edițiilor să le primiți prin curierat rapid, fără alte costuri suplimentare.
Ca sa participi, completeaza AICI formularul de inscriere.
Event-ul va fi precedat de 3 masterclass-uri de perfectionare:

Make-Up: IULIANA SANDU 12 aprilie – 17 aprilie

Hair: SERGIU BACIOI 14 aprilie – 17 aprilie

Nails: ANETA JECHIU 15 – 17 aprilie

Detalii si informatii suplimentare la 0745174661