Concurs, dupa izolare

Cred ca toti am asteptat iesirea din izolare, insa chiar si acum avem nevoie sa fim atenti unde si cum ne plimbam.

Special pentru aceasta perioada am lasat un concurs si sper sa va placa. Este un set de cosmetice cu diverse produse care sper sa va placa placere. Sunt si produse de make-up, si de ingrijire personala, aveti prezentarea intregului premiu pe Youtube, in vlogul dedicat primului weekend dupa izolare.

Concursul este activ pana pe 1 iunie.

Pe 2 iunie anunt castigatorul si aici pe blog si pe Facebook. Castigatorul are timp sa imi trimita datele de livrare prin mesaj privat pe Facebook sau pe email pana cel tarziu pe 5 iunie, daca nu da nici un semn, refac extragerea. Sper din suflet ca de data asta sa am castigator serios si sa nu stau sa il anunt de 3 ori pana da un semn.

Ca sa intrati in concurs trebuie sa completati formularul de mai jos si chiar sa respectati conditiile de participare.Nu iau in considerare acele comentarii scrise ca sa fie scrise, chiar ma intereseaza sa premiez pe cineva ce are ceva de spus. Ca atare, comentariile superficiale si cu emoticoane mai multe decat cuvintele sunt descalificate si anuleaza participarea la concurs. Imi doresc ca premiul sa ajunga la cineva care chiar este interesat de cosmetice, nu doar participa la concursuri ca sa incurce vremea altora.

VIA NATURALIA GENERAL 468X600

Va puteti inscrie doar o data si trebuie sa aveti minim 18 ani.

Premiul il trimit eu doar pe teritoriul Romaniei.

Multa bafta!

a Rafflecopter giveaway