Empties de vara

Empties este acel cuvant pe care de indata ce il trec in descrierea unui clip creeaza mult entuziasm. Nu numai din partea voastra, dar si din partea mea. Scap de acea sacosa care mai nou sta inghesuita sub birou, ticsita de ambalaje goale. Bineinteles ca pisicile se distreaza si mai dau cate o raita prin ea. Si totodata, imi face placere sa vorbesc de un produs cosmetic complet consumat pentru ca am multe lucruri de spus despre el.

Pentru ca vara se duce incet spre sfarsit, am zis ca acest clip este si ultimul empties pe aceasta vara. Banuiesc ca urmatorul va fi pe la final de septembrie.

Ce am mai consumat si ce gasiti in empties

Ca de obicei, in empties sunt produse de zi cu zi, faimosul gel de dus Fa, care nu stiu daca a lipsit in vreun clip de empties. Sau daca nu a fost gel de dus Fa, sigur a fost un sapun lichid Fa. Despre povestea mea cu marca Fa gasiti aici un articol.

Am mai consumat doua produse de la Bioderma pe care vi le recomand sa le aveti in casa. Este vorba de gama Atoderm si mai exact de uleiul de dus si de spray-ul recent lansat pentru mancarimi si diverse probleme ale pielii sensibile numit cu buna intentie SOS. Uleiul de dus este acel produs de curatare de folosit din cap pana in picioare pentru orice varsta si orice temere legata de pielea voastra sau a copiilor. Noi il folosim de cel putin 2 ani, imaginea lui in format mai mic langa valiza e familiara. Pentru acasa, il cumparam in format cu pompita. Mai am si placerea sa il primesc uneori direct din partea Bioderma ca si press kit.

Am terminat doua produse travel size de la Elemis din gama Super Food. Daca aveti o afinitate cu mirosurile de legume verzi si cu placerea de a devora mancaruri cu legume multe, produsele astea o sa va incante. Oricum Elemis este o marca facuta sa placa, sa iti faca placere sa aplici texturile pe piele.

O sa mai vedeti o masca de la MustaeV de care imi pare rau ca nu am scris pe blog mai multe, dar ii va veni randul intr-o zi. Mai sunt multe esantioane de la Sisley-Paris. Noroc cu acest Abonnement beaute care imi face viata mai usoara. Mai exact cu 35 de euro pe timp de 6 luni, primesc lunar o borseta mica cu 5 esantioane Sisley Paris, unele samples fiind chiar miniaturi de cativa mililitri buni. Daca stati prin Vestul Europei aveti cum sa il comandati cu livrare acasa, daca sunteti ca si mine in Romania, apelati la un prieten de pe meleaguri occidentale sa le primeasca pentru voi si sa va trimita din cand in cand plicurile cand se aduna doua sau trei. Zic cand se aduna, ca sa nu platiti mereu curier strainatate-Romania.

Vizionare placuta!