Fara titlu (2)

Din cand in cand o sa vedeti acest gen de postari. Am vazut ca prima v-a placut.

Sunt momente cand vreau pur si simplu sa stau de vorba cu voi, fara sa am o tematica anume.

Sa va spun ce s-a mai intamplat cu blogul, asa ca un “raport de activitate”.

  • Ma bucur ca reusesc sa depasesc 200 de vizitatori unici pe zi, de fapt nu am mai scazut sub 200 cam de o luna. Incep sa imi fixez noul target la 300 de unici pe zi. Am vazut ca daca va povestesc mai multe lucruri intr-o zi, depasesc si 400, asa ca viteza in degete sa am :).
  • Am reusit sa ajung in finala la Scoala de Beauty Blogging by l’Oreal Paris si acum astept rezultatele finale. Va spun din start ca deja din notele primite, nu am o pozitie prea buna, dar ma bucur ca am ajuns in finala si ca am reusit sa scriu cele 4 articole..mai ales pe ultimul care a fost si cea mai grea tema.
  • Incep sa redescopar zona bio, nu sunt neaparat o pasionata de bio, dar imi place ce fac oamenii care creeaza produse bio, imi plac texturile, mirosul acestor produse, felul cum arata ele si ce transmit. Nu sunt doar niste produse “fara” ceva, ca de obicei ele asa sunt promovate – ca sunt fara parabeni, fara derivate din petrol etc – , ci tman invers, le vad ca pe niste produse cu ceva in plus, cu o intoarcere catre natura, catre ceea ce suntem noi cu adevarat.

  • Am fost dezamagita de Avon, incep sa redescopar usor Oriflame. Nu e ca si Coca Cola si Pepsi, insa sunt marci care au plecat de la acelasi principiu de business, au game de calitate fiecare, au si produse de umplutura, dar ….am crescut cu ele. Acum 13-14 ani nu imi permiteam nici macar l’Oreal sau Nivea mereu.
  • Sunt dezamagita ca nu am mai avut timp sa ajung la balet, am o comoditate dupa ora 18:00 care ma tine acasa…mai ales de cand vine noaptea mai repede.
  • Am primit noutati de la l’Oreal Paris, Farmec, CosmeticPlant. Dar sunt in teste intense cu Sophyto si daca reusesc sa trec peste mirosul produselor, raman foarte placut impresionata de calitatile cremelor.

  • Mama mi-a trimis un pachetel cu produse Yves Rocher….oricat de multe cosmetice as avea, cand iti trimite ceva mama, e altceva. Ea este clienta fidela Yves Rocher, eu nici acum nu am reusit sa primesc un raspuns la cele 3 mailuri date catre Yves Rocher pentru ca imi doresc sa fac un interviu cu ei, au deja clienti fideli, au produse de calitate, merg pe canal online si offline , au un sistem bun…insa …la comunicare stau cam slab. Poate intr-o zi…cine stie….

  • Pisica mea e din ce in ce mai fascinata de tastatura si cosmetice….o sa o vedeti mai des in poze si nu uitati ca are si ea pagina de Facebook, Minnie the Kitty.

Imi doream mult ca pana la final de an sa mai fac o serie de Ateliere de frumusete, insa momentan cred ca las ideile pentru la anul.

Multumesc ca ma cititi in continuare si astept sa imi spuneti ce ati mai facut voi :).