Happy Monday (110)

O zi de luni fericita, un happy monday pentru ca totul se termina cu bine. A fost o zi dificila din multe puncte de vedere. Ca atare, la un moment dat, pe la mijlocul zilei, am zis ca trebuie sa ma opresc si sa fac o plimbare lunga. As putea confirma ca atunci cand simt ca presiunea devine insuportabila trebuie sa ies din casa, sa vad cladiri vechi si copaci ce ma lasa sa vad cerul peste ei.

M-a intampinat un Bucuresti frumos si bland. Am ajuns la Camera din fata unde e un loc terapeutic pentru mine. Ciocolata calda neagra cu lapte de mazare si facuta din granule de ciocolata belgiana este cea mai buna ciocolata calda incercata in Bucuresti. Daca cineva imi poate propune alt loc sa incerc, astept.

M-am plimbat de la Romana spre Dorobanti. Atatea vitrine frumoase. Oamenii se pregatesc de Craciun.

Am ajuns la Nicheparfumerie si mi-am cumparat un parfum Nicolai Parfumeur, chiar aveam nevoie. Am mirosit atatea parfumuri in magazinul Andreei, ca nu ma mai saturam. Unele au fost surprize mari, adica arome complet diferite.

Mi-a ramas pe creier Viole Nere sau Opulent Vanilla de la case de nisa pe care Nicheparfumerie le are in magazin. De la Dusita imi plac produsele noi Hair and Body Mist.

Am fost si la Marionnaud si a fost o surpriza placuta sa vad atatea cadouri in magazin. Am vazut si noua sticla Cristalle de la Chanel. Recunosc ca totusi sticla dinainte mi se parea mai potrivita pentru aroma Cristalle.

Apoi prin librarii am tot intrat si am realizat cat de putin citesc in comparatie cu cat imi doresc. Am vazut tot felul de carti pe care le-am rasfoit si ma gandeam cate carti ma asteapta si acasa. Imi plac si cartile legate de arta, era o carte interesanta care explica culoarea galbena in toata istoria artei.

Gandul de azi: cand nu mai poti, opreste-te si iesi din zona de presiune. E tot ce poti face simplu si fara efort.