Happy Monday (27)

Happy Monday sau lunea fericita este modul meu de a va saluta printr-un articol la inceput de saptamana. Saptamana asta nu a inceput tocmai usor, am ramas cu foarte multe lucruri de facut pe toate planurile si simt ca parca ziua de 24 de ore este o gluma. In fine, este o gluma pentru volumul de munca care ma asteapta. E drept ca incerc mereu sa organizez totul ca sa nu ajung la supra-incarcare, insa recunosc ca odata cu vremea care trece nici eu nu mai am aceeasi viteza.

Legat de asta, m-am gandit un pic la paradigma asta a imbatranirii, la ce mai inseamna astazi, la cum esti privit, la ce presiuni ai si la ce poti avea acces ca individ matur.Spun asta, uitandu-ma la un ambalaj de crema anti-aging pe care literele sunt scrise atat de mic incat ai nevoie de lupa. Nu o data m-ati vazut pe Youtube descifrand cu lupa in mana ingredientele de pe ambalajul taman al unei creme antirid. Si asta ma fac uneori sa rad, de ce ca si producator sa scrii atat de mic ceva ce i se adreseaza unui public ce in mod evident nu mai poate citi literele atat de mici? Nu mai vorbesc de alte lucruri.

Dar sa revin la ideea de Happy Monday, de lunea fericita, ca despre asta este vorba. Odata cu trecerea timpului trebuie sa invatam sa si capitalizam fericirea, dar sa nu ne mai bazam doar pe rezerva de fericire, ci sa o si exersam putin zilnic. Nu stiu ce va face pe voi fericiti, dar exact asta e treaba fiecaruia, sa isi identifice sursa si sa o practice ca si pe spalatul pe dinti. Se declara cineva campion la spalat pe dinti? Pai nici la fericire.

Gandul de azi: fa-ti exercitiile de fericire. Nu stiu cum, in ce fel, dar fa-le!