Happy Monday (29)

Happy Monday sau Lunea fericita e deja o tematica binecunoscuta aici, pe blog. Daca totusi esti prima data aici, iti spun doar ca mie imi plac zilele de luni. Si tot voi repeta asta. Cum multi isi repeta lor insisi sau insesi: ,,De luni o sa fac asa…. “. De cate ori v-ati pus si voi in plan ceva de genul si ati pus toata greutatea pe ziua de luni?

Luni nu este nici ziua care te va salva de la procrastinare. Si nici nu o sa te transforme in eroul de luni dimineata. Daca e sa ne uitam in acele semnificatii din cultura, luni se pare ca e ziua dominata de Luna, este o zi cand e bine sa incepi ceva cu ganduri bune, dar nu sa nu imprumuti lucruri cuiva. Si nic sa ne impartasim din secrete. Gramada de superstitii cu care vine ziua de luni, o face sa para destul de temuta ca si zi.

Nu stiu cum e pe la voi si pe ce meleaguri sunteti, insa astazi la fereastra mea se vede putina primavara. Asta trebuie sa fie un semn bun si asa sa fie toata saptamana. Laelele au invadat magazinele de flori si nu numai. Ca na. tot de la Lidl ne luam si lalelele.

Motaneii au implinit 3 luni, noi il mai avem pe Boni si avem o banuiala ca Panda ar mai avea o surpriza. Desi Raffaello a fost castrat, se pare ca pana la momentul nefericit, s-a mai intamplat ceva. Vedem, primavara poate aduce multe surprize.

Despre ar trebui sa va mai spun? Doar ca azi sunt cam aiurita intr-un sens bun, atat de bun ca nici pentru acest articol nu ma pot concentra prea mult. Sincer, as bea o ciocolata calda la Tipografia la Brasov, cea mai misto cafenea la care am fost pana acum. Mai misto decat o cafenea veche din Varsovia in care am baut un ceai acum vreo 12-13 ani. Apropos, Varsovia are o zona de oras vechi pur si simplu superba.

Gandul de azi: bea o ciocolata calda si bucura-te de fiecare picatura. Si sa stiti ca si lalelele au miros.