Vogue Paris, martie 2013

Revista Vogue , editia franceza, a stat in tipla cam 4 zile, a 5-a zi am deschis-o, a 7-a zi am citit-o. Nu am avut timpul fizic sa o citesc pana duminica seara.

Totusi atatea zile uitandu-ma la ea, am mai trisat citind site-ul revistei si vazand pozele de la cateva colectii recente, Chanel si Louis Vuitton. Chanel m-a dezamagit, insa c’est la vie.

Bun, hai sa va spun despre cele doua articole pe care le-am citit pe nerasuflate si care chiar sunt de pastrat la arhiva.

Primul articol este despre cosmeticele care au adus inovatie maxima, unele din ele inainte de vreme si cei care se ocupa de aceste marci povestesc ce planuri au si ce produse se afla acum in laborator pentru cercetare si lansare in curand:

Specialistii de la case celebre precum Chanel, Dior, l”Oreal povestesc ce produse cu adevarat extraordinare au lansat, care au fost produsele care au fost lansate prea devreme si ce ne asteapta pe viitor. Lancome spune ca pregateste ceva care mi se pare de domeniul SF, machiaj de tip “proteze” care iti creeaza obraji perfecti sau ochi fara cearcane pentru o zi sau o saptamana, iar ce ne promite l”Oreal Paris pe mine ma face sa astept cu sufletul la gura: lacul de unghii care nu va avea nevoie de uscare. Dior promite sa gaseasca formula unui test genetic care sa iti spuna cum vei imbatrani si care va transmite catre ei exact ce ingrediente trebuie sa iti puna in produse ca sa prelungesti cat mai mult perioada de tinerete a tenului. Clarins se mai gandeste sa lanseze un produs care sa iti stopeze cresterea parului nedorit de pe corp atat timp cat il aplici….ce spuneti??? producatorii de cosmetice pregatesc viitorul in laboratoarele lor.

Al doilea articol: Hubert de Givenchy pregateste o expozitie de rochii celebre si ne povesteste cum e sa imbraci cele mai stilate femei de pe planeta care isi fac si tinuta de plantat flori in gradina tot la un atelier de haute-couture….Expozitia s-a deschis pe 6 martie la Hotel de Ville Paris si ramane deschisa pana pe 6 iulie cu sprijinul Swarovski.

Cam atat, ce remarc eu este ca revista Vogue se citeste greu, e foarte multa informatie, insa este si enorm de multa publicitate, sunt pagini intregi cu publicitate de la toate casele celebre de fashion si accesorii si nu imi place ca se merge pe stilul de poze statice, figuri parca de piatra…unde sunt manechinele frumoase de alta data?? Bun, una peste alta, daca va cade in mana Vogue editia de martie, cititi macar aceste doua articole.