Happy Monday (55)

Happy Monday, doamnelor! Scriu articolul in a doua parte a zilei de luni, desi de obicei acest articol apare de dimineata. Ei, nu inseamna ca ziua porneste mereu de dimineata. In fine, e logic ca ziua incepe atunci cand trebuie sa inceapa, insa in cazul meu cu acest articol trebuie sa am inspiratia si momentul.

Imi vine sa rad putin pentru ca nici acum nu gasesc toata inspiratia. Am avut azi o zi de luni carusel, cu multe lucruri de facut, dar si cu pauze. Adica am reusit sa prind cateva bucatele din niste filme pe Netflix, am si ascultat niste muzica si am reusit sa si filmez ceva. Iar intre timp, am lucrat, am facut de mancare, am iesit cu copilul in parc. Nu am pieptanat pisicile, dar asta e, o sa ma ocup maine de ele.

Am purtat astazi niste parfumuri mai aparte, sa zicem, nu neaparat speciale, dar nu de purtat poate zi de zi. Fils de Dieu de la Etat Libre d’Orange si Tuscan Leather de la Tom Ford. Primul a fost de dimineata, Tom Ford-ul a incheiat ziua.

Am inca de lucrat la un articol minunat pe care abia astept sa il impartasesc cu voi, un articol despre parfumuri si teribila patima a parfumurilor. Va fi o lectura lunga si consistenta, un fel de articol la care cu siguranta o sa ma intorc de multe ori ca sa imi reaprind vreo idee.

Nu as prea sti ce semnificatie sa dau acestei zile de luni pentru ca a fost o zi destul de plina si inca nu e gata. Poate ca asta este ideea acestei zile si poate ca uneori fericirea nu vine dintr-o liniste absoluta si din genul acela de stare ca o suprafata de apa limpede. Meditatia se poate face si in miscare sau chiar prin dans.

Inchei articolul cu Carla in brate si care toarce de lene. Incepe sa se tina scai de mine orice as face.

Gandul de azi: I like to move it, move it !! :)) Sper ca ati ras si voi si hai sa incheiem o zi de luni cu multe hohote de ras. Oricum Carla este serioasa.