Hot Sexy Night

Et Dieu crea la femme… si apoi lucrurile s-au complicat, dar au devenit atat de frumoase.  Cred ca fiecare femeie are acel moment al ei sau acea seara speciala cand machiajul nu mai conteaza. Iti alegi cea mai seducatoare tinuta, dar ai nevoie ca pielea ta sa fie impecabila si ispititoare.
Instinctul o sa va spuna exact ce trebuie sa faceti, nu ma indoiesc de asta, dar cateva sfaturi de beauty nu strica.

1. Scrub all you body! Si iti recomand un scrub usor, parfumat, uleios si hidratant. Cel de la Mineralium Dead Sea iti va face pielea atat de matasoasa incat vei mai dori sa repeti experienta. Nu este nici foarte dur, nici foarte fin, este parfumat si lasa o piele asa cum ai visat.

2. Picioruse de catifea sa ai – crema de picioare Ivatherm iti va demonstra ca talpile tale pot fi ca de printesa si … deci pot fi sarutate.

3. Putin parfumGivenchy Ange ou Demon le Secret este exact ceea ce spune, un secret la mijloc intre divin si diabolic…  nu asta inseamna seductia?

4. Picaturi din elixirul parfumat Guerlain l’Instant  aplicate in zonele unde pulsul este maxim sau… unde vrei tu ca pulsul sa devina maxim.

5. Buze de catifea cu Baby Lips de la Maybelline, nu ii vei lasa urme asa cum ai face cu un ruj, insa ii vei aduce aminte ca buzele tale sunt atat de catifelate incat…. (continuarea este in imaginatia ta).

6. O pudra cu miros de ciocolata de la Too Faced iti va aduce acel soft touch pentru ca tenul tau sa fie radios.

7. Foloseste serul anti-aging de la QI Cosmetics pentru decolteu. Detaliile le vei afla singura.

8. Pentru corp, multe uleiuri delicioase iti vor asigura o piele satinata  – iti recomand fie pe cel de la The Body Shop cu nuca de Brazilia, fie pe cel cu particule sclipitoare de la Sephora – Gold, eu as spune amandoua. Cel cu particule sclipitoare ar fi ideal pentru picioare.

Have a hot sexy night!