Intamplari cu parfum

Patima mea pentru parfumuri cred ca nu mai are sens sa o mai discut sau sa o afirm , pentru ca este suficient sa imi fi citit blogul doar in ultima luna si ti-ai dat seama de viciul meu suprem: parfum!!. Totodata sunt si o mare devoratoare de promotii si oferte atunci cand este vorba de vreun parfum de pe lista de dorinte.

In ultimii 15 ani, am descoperit diverse surse, diverse forme in a-mi completa colectia de parfumuri fara sa dau faliment si totodata fara sa ma simt prea vinovata. Prin 2009 am descoperit magazinul aoro.ro, parca asa retin, stiu ca inca ma chinuiam cu tot felul de comenzi pe magazine din afara, era mai greu cu livrarea si cu taxele vamale, insa descoperirea aoro.ro mi-a deschis niste perspective interesante. Bineinteles ca am fost sceptica si totodata mi-au trecut des pe langa urechi comentariile precum ca produsele care se vand pe Aoro ar fi false. De asta am si dorit sa scriu despre acest subiect, nu am nici o colaborare cu ei, insa am comandat si comand la ei la cateva luni si sunt multumita de tot ce am cumparat.

beautybarometer-aoro-dioraddict-parfum-2016

Prima comanda, din ce mai retin, a fost micuta si am comandat ceva miniaturi de parfum, pentru ca da, au asa ceva si chiar apreciez treaba asta. Miniaturile inca le am in colectia de parfumuri si pot sa spun ca sunt foarte sigura de originalitatea lor.  Dupa ceva confirmari, am ales sa cumpar si un parfum full size de la ei, primul parfum cumparat a fost un Dior Addict, il am si astazi, cred ca are vreo 4 ani, intre timp am mai primit de la o Marionnaud intr-un press kit un flanker Dior Addict, Eau Sensuelle,  si am putut compara ambalajul, forma sticlei, etichetarea, lucruri care mi-au aratat inca o data ca produsul cumparat de pe aoro este “pe bune”. Ca sa deosebesti un parfum fake de unul original devine din ce in ce mai greu, insa sunt cateva detalii care te ajuta sa iesi din impas, iar in acest caz a fost simplu, pentru ca aveam termenul de comparatie la indemana si am pus doar sticlele si cutiile alaturi.

Cea mai recenta achizitie a fost o mica explozie de capricii. Pe langa parfumuri, imi plac maxim gelurile de dus parfumate si am fost extrem de “enchantee” sa gasesc geluri de dus Annick Goutal la un pret extrem de bun, e drept ca gelurile de dus sunt in format travel size. Formatul e chiar ideal pentru mine care ma plictisesc rapid de un gel de dus.

aoro-annickgoutal-mostreparfum-2016-beautybarometer

Totodata apreciez ca pe aoro poti gasi miniaturi de parfum, precum si esantioane de parfumuri  de  1ml,  2 ml sau de 5 ml. Personal le recomand pe cele de 5 ml pentru ca au si pulverizator, iti ajung pentru 2-3 folosiri si te poti lamuri daca un parfum chiar iti place sau nu. Totodata esantioanele acestea permit purtarea parfumului dupa tine, fara sa ingreunezi inutil poseta cu fomatul full size al unui parfum. Eu mi-am comandat esantioane chiar ale parfumurilor pe care le detin si full size, mai ales ale celor de zi si pe care prefer sa nu le car dupa mine in poseta. Ca idee, sa stiti ca in afara exista magazine specializate pe decanturi si esantioane din care cumpara in special colectionarii de parfumuri. Am cumparat si din asemenea locuri, insa mi-e foarte comod sa stiu ca pot comanda ceva in Romania, fara taxe suplimentare si sa stiu ca daca comand, primesc produsele in maxim patru zile.

Sunt curioasa daca voi ati comandat de pe acest magazin online si ce intamplari ati avut cu ei.

Promit sa revin si cu alte articole de acest gen, pentru ca uneori mai cumparam si smart.


PS ( Dior Addict Eau Sensuelle este produs parte a unui press kit, in rest celelelate produse sunt achizitii personale si nu fac parte a unei colaborari).