Jurnalul parului meu

Daca parul meu ar tine un jurnal, ar suna cam asa…..

Luni, dimineata
Ce bine ca mi-a pus putina spuma la radacini ieri inainte sa ma usuce. Astazi ma simt si eu la inaltime si nu o sa mai mai stranga in coada. Iar cand am vazut-o ca intinde mana spre fixativul nou, deja ma incordasem cand ma gandeam cum o sa simt de teapan, insa m-am relaxat, inca ma simt flexibil, nu m-a facut sa ma ingras instant si miroase bine.

Marti, seara
Astazi ar trebui sa ma spele. Dar ce interesant, de la spuma pe care mi-a aplicat-o duminica, chiar inca arat bine, ba am si volum.


Miercuri, dimineata
Wow, ce imi place cand ma spala dimineata. Iar acum si cu spuma asta noua si cu fixativul simt eu ca plecam undeva unde probabil o sa ma umplu iar de fum de tigata. Bine macar ca arat atat de bine. Si o sa ma spele iar si iar primesc spuma asta noua la desert, yammi.

Joi seara
Astazi ma spala iar, cica are sedinta foto si plecam undeva. Eu nu inteleg de ce nu ma pune mai mult in valoare la sedintele foto, tot fata si ochii se vad mai intai…eu, parul, cica ii incadrez fata….ca sa vezi. Noroc de mine, ca altfel nu ar arata nici jumatate din cat arata.

Vineri, la pranz
M-a prins in coada, of, of! Dar cand mi-a dat drumul, mi-am dat seama ca de la spuma asta noua, eu tot bine stau. Ce e spuma asta?

Sambata, dimineata
Gata, m-am prins, ma trateaza cu Taft Perfect Flexible, De asta ma simt eu asa in forma. Sper sa ma tot “flexibilizeze” cu spuma si cu fixativul acesta, asa va fi si mai multumita, iar eu voi fi si mai rasfatat. Sunt un par cochet si vreau dieta cu Taft, oare cum sa o fac sa inteleaga asta?

Sper ca v-ati amuzat cu jurnalul imaginar al parului meu, dar pleaca de la ceva adevarat. Deja am mai mult de o luna de cand tot folosesc Taft Perfect Flex, spuma si fixativ, si nu prea ma mai despart de ele.

Noile produse de la Taft mi-au placut atat de mult, incat impreuna cu cei de la Schwarzkop am pornit o mica campanie de testare pentru bloggeritele de beauty care au participat la workshop-urile mele sau care imi sunt deja interlocutoare permanente cum sunt cele doua Lorene din Vestul tarii.

In caz ca nu ati citit articolele, va las link-urile articolelor si veti afla mai multe pareri, asta o sa va convinga ca pentru coafura de sarbatori, si nu numai, trebuie sa aveti spuma si fixativul Taft Perfect Flexible.

Le multumesc fetelor pentru articole si va promit ca mai revin cu acest gen de campanii, va vor ajuta sa va lamuriti mai bine asupra noutatilor care apar pe piata. O parere poate fi discutabila, insa acum aveti o gramada de pareri la un loc.