Lancome Hypnose Palette, Nuit Mordoree, preview

Lancome Hypnose Nuit Mordoree Pallette a fost o noua surpriza din partea unei fete cu nume de floare, nu va dezvalui mai multe despre ea, va spun doar ca recent a ajuns la mine un press kit sub semnul simbolului delicat floral Lancome. Simbol floral, nume de floare, se leaga putin lucrurile, asa e? Pana o sa ma invrednicesc sa creez un look Lancome, adica sa ma machiez cu produse Lancome,  va fac un preview scurt la aceasta paleta pentru ca mi se pare foarte de sezon si sper ca pozele sa va aduca un mic moment de placere vizuala.

In paleta Lancome Hypnose, Nuit Mordoree, Sunt 4 nuante, tonuri calde, foarte binevenite pentru sezonul toamna-iarna 2015, a 5-a nuanta este intensa si rece, un turcoaz-albastru, nici nu stiu sa o definesc ca si culoare. Mie imi place deja nuanta a treia, pornind de la albastru in jos, este un fel de bej-taupe, nu stiu sa il definesc, este exact culoarea aceea greu de numit si care merge la orice machiaj. Nuantele de maro-auriu am remarcat ca nu ma arata asa strident, deci o sa fac o tentativa de machiaj cu ele.
Detaliul care m-a facut sa observ diferenta fata de alte palete de pe piata din zona de high-end, a fost pensula de blending, minuscula ce-i drept, dar foarte bine lucrata, pana la ultimul detaliu. Am deja a doua pensula de buze Lancome si mi-am dat seama acum ca eu si creioanele de buze sau de sprancene prefer sa le cumpar de la Lancome in special pentru cat de bine sunt realizate detaliile de instrument de machiaj. Orice mascara de la Lancome ma cucereste clar prin forma periutei. Concluzia mea este ca oamenii care fac produsele de machiaj Lancome au un fix pentru detaliile instrumentelor de machiaj – pensule, periute, forma tubului de ruj- si ei inteleg ca oricat de bun e un fard, nu poate fi pus in valoare decat cu o pensula buna. Chiar daca nu esti makeup artist, simti imediat cand aplicatorul dintr-o trusa de machiaj e bun sau nu. Uite asa realizez eu ca trebuie sa fac un review intr-o zi si la pensula mea preferata de ruj care este Lancome, o am de 4 ani si o ador, este a doua, dupa ce pe prima am pierdut-o.
Lancome Hypnose Palette Nuit Mordoree are un pret aproximativ de 49 de euro, cel putin asa am gasit ca si info pe site-urile din afara Romaniei.
Later edit: pret la Douglas si la Sephora,  262 lei
Voi aveti produse preferate de la Lancome?