MAKE-UP GREAT NEWS – L’Oreal Paris si Maybelline , marci ale grupului l’Oreal

Am mai scris ca l’Oreal este un colos al cosmeticii la nivel mondial si ca aduna multe marci de succes.

In acest sezon de toamna-iarna 2013, doar sa enumar noutatile de la l’Oreal Paris si Maybelline este suficient ca sa arat inca o data ca l’Oreal vrea mereu sa fie pe primul loc in materie de inovatii.

Va reamintesc Mega Plush mascara de la Maybelline care este primul mascara cu tusul pe baza de o formula spuma.

Pentru ca extrem de multe consumatoare vor un fond de ten usor cu efect matifiant si la un pret avantajos, Maybelline vine cu Affinimat, un fond de ten cu 8 nuante si cu vitamina E in formula, cunoscuta pentru efectele anti-aging, este vitamina poate cea mai feminina si mai prezenta in formulele antirid de creme si fonduri de ten.

Este un fond de ten care se adreseaza practic oricarui tip de ten, nu neaparat doar celui mixt sau cu tendinta de a produce mai mult sebum pe parcursul zilei. Uneori productia excesiva de sebum apare si la persoanele cu ten uscat, mai ales daca lucreaza in birouri , daca au un stres ridicat la munca sau daca au multe drumuri de facut…..da, e definita femeii urbane de astazi.

Perla coroanei este tusul Silkissime de la l’Oreal Paris pe care il voi testa curand si care promite un make-up dramatic sau clasic dintr-o miscare usoara .

Este un tus matasos, in 3 nuante.

L’Oreal Paris insa m-a cucerit definitiv acum multi ani cand a lansat Lash Arhitect si a fost un mascara pe care l-am purtat un an intreg.

Acum un nou mascara l’Oreal Paris – Volume Million Lashes vine sa te convinga ca genele tale pot fi transformate intr-un atu pentru privirea ta:

Eu personal apreciez si forma de comunicare a acestui brand, clara si bine structurata, comunicatele lor de presa sunt clare si la obiect…iar eu va pot da rapid toate informatiile pe care le am.

Si povestea nu se termina aici.