Make-up school, oferta de iarna

Sursa poza: Startline

Va povesteam in vara aceasta am facut o scoala de make-up pentru ca voiam sa invat organizat ce inseamna machiajul , nu asa doar uitandu-ma pe net si experimentand singura. Nu ma simteam pregatita sa investesc intr-o scoala faimoasa si nici nu aveam asemenea ganduri de a-mi transforma cariera profesionala, nu le am nici acum, voiam doar sa mai invat ceva si sa am niste competente in plus. Asa am descoperit scoala de make-up Startline, mai bine zise Dana de la DanaMakeup.ro mi-a recomandat sa merg acolo si am zis “de ce nu?”.

Colaborarea cu Startline a depasit zona de scoala de make-up, pentru Gina Stefanoaia, profesoara mea de acolo, mi-a dat multe idei, m-a incurajat in diverse proiecte, sa nu uitam ca primele doua workshop-uri pe care eu le-am tinut cu bloggeritele de beauty s-au desfasurat chiar la scoala de make-up Startline.


Ce mi-a adus mie concret faptul ca am facut scoala de make-up Startline:
-am aflat in sfarsit ce inseamna o rutina de ingrijire a tenului corecta si deja rezultatele se vad. Habar nu aveam cum trebuie sa aplic corect crema de ochi si ca demachierea e mai eficienta daca folosesc o anumita disciplina.
– am invatat ca “less is more“, dar ca pentru acest efect trebuie putina pregatire… oricat ma straduiam eu inainte sa aplic blush-ul corect, ma straduiam cam degeaba.
– am invatat temeinic regulile de igiena din machiaj si asta m-a lamurit de ce ma simteam un pic ciudat la anumite sesiuni de machiaj promotionale, eu intuiam ceva, dar acum am confirmarea si stiu exact ce sa evit.
am reusit in sfarsit sa machiez oameni complet straini. Inainte machiam cate o prietena de nevoie, intr-o pauza la birou inainte de vreo sedinta, acum pot machia o mireasa, pot machia pe cineva care trebuie sa ajunga la o petrecere. Mereu credeam ca este imposibil pentru mine sa machiez un chip complet necunoscut.
– am o diploma de competente noi, ceea ce imi permite ca la un moment dat, daca simt nevoia unui al doilea job, sa pot face asta cu toate hartiile la punct.
– …am si mai mult de invatat, dar asta e de bine, ma gandeam ca dupa 35 de ani nu prea o sa mai am chef sa fac cursuri, sa merg la un examen….ei, uite ca am mai mers iar la o scoala, chiar si de make-up, m-a facut sa simt din nou febra aia de a invata, de a da un examen si de a face chiar teme! Si am ramas un pic pe acest ritm, ceea ce imi face foarte bine si va recomand din suflet. Din momentul in care am terminat scoala si am dat examenul, mi-am dat seama ca make-up inseamna sa inveti zi de zi ceva nou, deja orice figura vad, imi imaginez ce machiaj as aplica.

Bun, am si o surpriza pentru cine isi doreste sa faca cursuri de make-up, am un cod special de reducere care va permite sa achitati primele doua module de curs cu doar 100 de lei, codul de reducere poate fi folosit pana pe 5 noiembrie si toate detaliile le vedeti mai jos. Perioada este scurta pentru ca oferta este extrem de avantajoasa. Am avut si eu in vara sansa sa prind o perioada cand era activa o promotie similara si m-as bucura sa o fructifice si cineva dintre voi.

Link-uri utile:
 https://sites.google.com/site/academiastartline/academia-startline
– https://www.facebook.com/AcademiaStartline

Bafta la scoala si sa ma anuntati ce nota ati luat la examenul final!