Nivea , brand multifunctional, aduce din nou o PREMIERA – In-Shower Body Lotion

Nivea ramane pentru mine un brand multifunctional , asa cum am povestit AICI, si mai mult decat atat vine cu noutati cu adevarat noutati. Si iata ce produs nou a aparut de la Nivea:

Pana acum eu nu am auzit de In-Shower Body Lotion la nici un alt brand….sunt convinsa ca peste maxim 2 luni vor veni toti ceilalti producatori de produse similare cu asa ceva.

Eu o sa va povestesc despre ce informatii am primit si va trimit si pe site-ul Nivea sa vedeti ce joc dragut au facut, detalii AICI.

Pe scurt Nivea lanseaza o lotiune de corp pe care o poti aplica direct in dus, adica dupa ce te-ai spalat cu gelul de dus, apoi te clatesti si pielea ramane exact cu efectul dorit de dupa aplicarea unei lotiuni de corp. Asta inseamna ca iesi din dus gata “cremuita”. Cunoscandu-ma pe mine, eu sigur o sa mai am ceva de carcotit si pe anumite zone voi mai pune si crema de corp clasica. Dar urmeaza sa primesc si produsul la testat si atunci o sa va fac o relatare de la fata locului :).

Haideti sa vedem informatiile primite:

Studiile au arătat că multe persoane folosesc ocazional sau chiar deloc o loţiune pentru corp, deoarece nu au timp sau nu le place senzaţia de piele lipicioasă după aplicarea acesteia. Statisticile arată că în România doar 7 din 100 de femei folosesc o loţiune de corp cu aplicare lichidă.
NIVEA a hotărât să vină în ajutorul femeilor active şi să revoluţioneze hidratarea corporală cu primul Lapte de Corp sub Duş pentru o piele uimitor de catifelată!
Vrei să scapi de timpul pierdut aşteptând ca loţiunea de corp să intre în piele? Dar de senzaţia de piele lipicioasă ce rămâne uneori după aplicarea produsului hidratant?
Noua gamă de produse hidratante sub duş de la NIVEA revoluţionează îngrijirea corpului printr-o modalitate simplă şi inovatoare de a te hidrata chiar în timp ce faci duş. Formula unică a produsului se activează la contactul cu apa, fiind concepută pentru a fi aplicată după gelul de duş. Pielea râmâne hidratată şi catifelată chiar şi după uscarea cu prosopul. Acum nu mai trebuie să aştepţi să te usuci după duş şi nici nu vei mai avea acea senzaţie lipicioasă. Gama este compusă dintr-o Loţiune de Corp Hidratantă sub Duş cu minerale marine, destinată pielii normale şi un Lapte de Corp Hrănitor sub Duş pentru pielea uscată cu ulei nutritiv de migdale.
După ce au testat noua gamă, patru din cinci femei au confirmat că nu au mai avut nevoie de aplicarea unei loţiuni tradiţionale de corp întrucât noile produse de hidratare sub duş NIVEA le-au oferit aceleaşi beneficii de hidratare fără nevoia de a mai aştepta ca pielea să se usuce. În plus, 87% dintre femei au afirmat că îşi simt pielea hidratată.
Noua gamă de hidratare sub duş este uşor de utilizat şi presupune o rutină simplă în patru paşi: 
1.      Spală-te cu gelul tau de duş, apoi clăteşte-te. 
2.      Aplică Loţiunea Hidratantă sau Laptele de Corp Hrănitor sub Duş NIVEA.  
3.      Clăteşte-te.   
4.      Usucă-te şi te poţi îmbrăca imediat, bucurându-te de o piele perfect îngrijită.

 

Formula oferă o modalitate inovatoare şi la îndemână de hidratare a corpului. După aplicare, ingredienţii de hidratare se activează la contactul cu apa şi se absorb imediat în pielea umedă. Chiar şi după clătirea acestei substanţe solubile în apă, pe piele va ramane o peliculă hidratantă, care îngrijeşte şi catifelează. 
Loţiune de Corp Hidratantă sub Duş NIVEA
Formula delicată de hidratare cu minerale marine creată pentru o piele normală, se aplică în timpul duşului, după spălarea cu gelul tău de duş. Elementele de îngrijire se absorb imediat în pielea umedă. Clăteşte şi usucă-te, apoi bucură-te de senzaţia unică de piele mătăsoasă.
Preţ recomandat: 16.95 Lei, 250 ml
Lapte de Corp Hrănitor sub Duş NIVEA
Formula bogată pentru hidratare intensivă cu ulei de migdale este special creată pentru pielea uscată. Se aplică în timpul duşului, după spălarea cu gelul tău de duş. Clăteşte şi usucă-te, apoi bucură-te de senzaţia unică de piele catifelată şi hidratată.
Preţ recomandat: 16.95 Lei, 250 ml
                                22.1 Lei, 400 ml