Daca pleci in insulele Fiji…..

Daca pleci in insulele Fiji probabil nu o sa vrei neaparat o gama de cosmetice speciala, pentru ca acolo vei gasi o lume exotica si plina de tentatii. Dar , te rog, daca totusi ajunge cineva acolo, sa imi aduca cateva petale din florile de Water Lotus.  Probabilitatea este cam scazuta sa pleci catre aceste insule, insa le nivel imaginar chiar ai ceva sanse. The Body Shop te invita sa te imbarci pe un covor fermecat si sa adulmeci noua aroma gamei Fijian Water Lotus.

Deschizandu-se cu top notes vii de mandarina si litsea, parfumul infloreste apoi intr-un buchet exotic de floare acvatica de lotus, culeasa cu grija din Oceanul Pacific, si trandafir, conducandu-ti simturile apoi intr-un acord marin light. Revitalizant, racoritor si calmant –fericire pura intr-o singura sticla.

Fijian Water Lotus Eau de Toilette si Fragrance Mist contin 100% alcool organic obtinut prin Community Fair Trade din Cotopaxi, Ecuador. Realizat cu tehnici handmade din trestie de zahar, peste 200 de fermieri din cooperativa CADO se asigura ca alcoolul este de cea mai buna calitate pentru parfumurile The Body Shop®.
Comertul dintre The Body Shop si CADO tinteste sa ofere membrilor cooperativei “sansa de a duce un trai mai bun fara sa renunte la traditie sau sa deterioreze mediul inconjurator”. Actionea de pionerat The Body Shop a ajutat multi din acesti fermieri. Carmen Merino, unul din membri, spune ca pretul corect pe care il primeste ii tine cei 4 copii la scoala.

Gama Fijian Water Lotus contine 6 produse:

Nu uita de colectia de mini parfumuri de la The Body Shop: