Nivea Q10 Plus Serum Pearls

Nivea Q10 este deja o sintagma iconica in ceea ce priveste ingrijirea tenului. De cate ori mi se cere sa recomand o crema antirid accesibila, cu efect, dar nu prea complicata ca utilizare si nici prea importanta ca si investitie, eu spun simplu: Nivea Q10. Urmeaza sa va spun alteva: Nivea Q10 Plus Serum Pearls. Iar daca cele doua cuvinte noi “serum” si “pearls” va sperie putin, o sa va spun ca nu este cazul. Va povestesc despre primul ser pretios si foarte accesibil. Accesibil pentru Nivea este un brand care de 100 de ani face ca frumusetea tenului sa fie la indemana oricarei femei.

In 1995 intram intr-un supermarket din Nordul Frantei si atingeam borcanelele de Nivea Q10. Reclama de la TV era asa de frumoasa. Prietena la care stateam avea crema asta la baie. Si geluri de dus Nivea. Totul mi s-a parut de vis. Si da, am plans in supermarket pentru ca mi-am dat seama ca din ce bani aveam la mine, nu mi-as fi permis sa plec cu toate cosmeticele pe care le adoram. Vedeti reclama pe acest link: http://www.ina.fr/video/PUB1253570106/nivea-q10-magic-light-video.html.

Astazi pot sa va vorbesc mult mai relaxata fata de momentul 1995 despre o achizitie Nivea si despre primul ser care va aduce ingrijirea de lux la un pret de 45 de lei ( pret recomandat). Serul contine perle cu cea mai mare concentratie de coenzima Q10 pe care ati intalnit-o pana acum in produsele Nivea si felul de prezentare este in acord cu noile tendinte de pe piata de lux. Pana acum am fost obisnuita ca aceste texturi de tip ser cu perle de substanta concentrata sa vad la Guerlain sau la La Prairie.

Despre coenzima Q10 va mai spun ca este cel mai important antioxidant natural, care exista in corpul nostru, ea asigura oxigenarea optima a celulelor si functionarea tuturor proceselor vitale din organism. Astazi coenzima Q10 este folosita in multe tratamente pentru cardiaci si nu numai.

Serul Q10 Plus Pearls contine acid hialuronic, coenzima Q10 si creatina, un trio de ingrediente ce il transforma intr-un produs puternic care daca va fi adaptat in rutina de ingrijire zilnica iti va da acele rezultate pe care le doresti de la un tratament antirid.

Am integrat deja acest ser in rutina mea de seara in special, dar dimineata il aplic inainte de o alta crema Nivea care mi se pare exceptionala, anume Cellular Anti-Age. Stiti ca imi plac serurile faciale, iar eu simt deja ca acest ser va intra in topul serurilor favorite din acest an. Primul feeling a fost ca are un aer putin medical, nici mirosul nu este tipic si suav pentru un produs facial, iar efectul de dupa aplicare este de genul energizare pentru ten.

La evenimentul de lansare al acestui ser, Maurice Munteanu ne-a confirmat ca perlele sunt acele bijuterii care pot fi purtate oricum si oricand. In seara respectiva am ales sa port perle pe post de cordon la o tinuta compusa din top Gerry Weber si fusta Zara.