Dove #descoperafrumusetea

Mama mea zice ca sunt frumoasa. Asa zice si copilul meu. Daca intreb alte persoane, incep sa scad in rating. Nu intru in topul preferintelor, iar conform standardelor de frumusete chiar sunt pe la coada. 
Ce spun eu? Sunt frumoasa cand ma vad eu frumoasa.
Ce zice Dove? Ca trebuie sa descoperi frumusetea din tine pentru ca fiecare femeie este frumoasa.

Eu as mai zice asa, este cert ca femeia in sine prin definitie trebuie sa fie frumoasa, dar intotdeauna mai poti face ceva ca frumusetea ta sa fie vizibila. Prin Dove, eu am inteles mereu ca produsele cosmetice sunt acolo ca sa te motiveze zilnic sa faci ceva pentru frumusetea ta. Incepand de la clasicul sapun Dove, care spune ca a folosi un sapun nu inseamna doar o simpla curatare, ci e primul pas catre o piele frumoasa, si pana la cremele de corp Dove care iti spun sa ai grija de toata pielea corpului tau, fiecare centimetru este important.
Dove a facut o invitatie inedita si mi-a trimis un dictionar unde se pare ca uneori as putea ilustra ideea de frumusete. Mi-a placut sa vad pe blogurile de beauty o invazie de poze frumoase ale fetelor care scriu despre frumusete, poze intrate intr-un dictionar care vede frumusetea putin atfel.
Fiecare poate defini frumusetea in raport cu sine.
Fiecare femeie trebuie sa isi descopere frumusetea si sa munceasca putin pentru asta.
Imi plac campaniile Dove unde apar femei fara dimensiuni standard. Eu sunt insa un pic mai severa cu mine insami si nu m-am multumit niciodata sa spun doar ca asa sunt eu si sa nu mai fac nimic. Grija pentru silueta, aspectul pielii, aspectul parului sunt la ordinea de zi, indiferent de cat de obosita sunt, mereu exista acele 10 minute doar ale mele.
Cu Dove poti face gesturi simple si atat de la indemana pentru frumusetea ta.
Eu atat iti spun : #descoperafrumusetea!
Si veste buna de la Dove pentru voi:
Dove
lansează aplicația de Facebook „Descoperim împreună definiţia frumuseţii”, prin care utilizatorii pot selecta din lista de
prieteni toate femeile pe care le caracterizează frumusețea adevărată, iar fotografia lor de profil va apărea alături
de cuvintele care definesc frumusețea chiar într-un dicționar, pe www.webdex.ro.
În plus, cei care se înscriu în aplicație pot câștiga prin
tragere la sorți unul din cele 50 de premii Dove: 5 rame digitale, 5 seturi de
bijuterii din argint Dove by Malvensky, 10 seturi de baie Dove și 30 seturi de
produse Dove.