Aqva Divina Bvlgari

Bvlgari,  Aqva Divina, este primul parfum feminin din seria Aqva. Eram obisnuita ca seria Aqva sa fie adresata barbatilor si chiar nu ma gandeam ca aceasta colectie va avea si un parfum pentru doamne.

Parfumul Aqva Divina doreste sa recreeze o zeita a frumusetii, o Venus a zilelor noastre. Se pare ca parfumul a fost inspirat de celebra pictura a lui Botticelli, Nasterea zeitei Venus.
Notele de varf sunt: bergamota, sare, ghimbir
Note de mijloc: magnolie si gutuie
Note de baza: ambra si ceara de albine

Aqva Divina de la Bvulgari este un EDT – eau de toilette si a fost lansata deja intr-o gama care cuprinde si extensia de gama, adica gel de dus si lotiune de corp. Pretul pentru EDT la 25 de ml este de 213 lei , gelul de dus este 110 lei si crema de corp este 136 de lei. Produsele se gasesc deja in parfumerii.

Creatorul parfumului, Alberto Morillas, a dorit ca prin acest parfum sa celebreze femeia ca o eterna zeita Venus, sa evoce mirosul pielii atunci cand iesi din mare si cand toate aromele se confunda intre apa, soare si nisip.

As putea spune ca parfumul in sine este o bijuterie, sticluta are o taietura rotunda perfecta si care aminteste de forma unei scoici. 

Magdalena Frackowiak a fost aleasa pentru campania de comunicare a acestui parfum, ea poarta celebrele coliere Sassi si intruchipeaza o Venus a zilelor de astazi. Ea transmite imaginea completa Bvlgari: bijuterii, stralucire, parfum.

Astept cu nerabdare sa incerc si eu acest parfum, sunt convinsa ca va fi unul dintre parfumurile de succes al sezonului estival.