Beauty Chat

Dupa ce au trecut zilele acelea caniculare care nu ma imbiau deloc la stat la terasa, am prins chiar de Sf. Ana pe inca 3 doritoare de stat de vorba la terasa,  ca si mine, tot bloggerite de beauty, plus zi cu racoare. Asadar aveam toate conditiile de un beauty chat. Am aterizat toate 4 la Casa Satya, locul meu preferat de stat la terasa, dupa parerea mea cel mai zen restaurant din Bucuresti, unde as putea sta si o zi intreaga pe terasa cu vedere spre un perete acoperit complet de iedera. Impulsul final a venit si de la Oriflame si chiar trebuia folosit.


Impreuna cu Anne de la Lola’s Box, Dana de la DanaMakeup.ro si Maria de la Blogul Pandorei am inceput un beauty chat despre Oriflame, despre cosmetice, despre parfumuri, despre celulita, despre rujuri, despre oje, despre ce asteptam noi bloggeritele de la Oriflame si nu numai….si tot asa. O discutie deschisa, autentica, fara cenzura – desi o sa vedeti ca sunt doua momente cand eu voiam sa tai ceva din film, dar mi-am dat seama ca pana la urma despre asta este vorba, despre o discutie deschisa ca intre femei si eu chiar tin foarte mult la autenticitate.

Eu  apreciez enorm proiectul The ONE Collective lansat de Oriflame. Ei au incurajat enorm de multe bloggerite si au fost prima companie de cosmetice care a trimis la testat noutatile de make-up la o lista imensa de bloggeri, trebuia doar sa spui ca vrei, dorind cu adevarat sa fie cunoscuti. Au facut un workshop bine gandit, cu prezenta unui make-up artist international si a unei agentii de digital care a venit si a explicat cum stau cu adevarat lucrurile pe online.

As fi dorit ca urmatorii pasi din acest proiect sa apara mai repede, stiu ca este enorm de muncit, ca echipa de marketing are extrem de multe prioritati pentru final de an…. insa eu nu mai pot de nerabdare. Asa ca trebuia sa despic firul in patru cu cineva…si un beauty chat intre 4 bloggerite a prins tare bine.

Va invit sa vizionati beauty chat-ul nostru si astept parerile voastre.