Thursday Plantation, tea tree, bio, concurs

Saptamana buna incepe cu concursuri noi. De data aceasta vin intampinarea pasionatelor de produse bio si mai ales celor care stiu cat de valoros este uleiul de tea tree.
Thursday Plantation este pentru mine una dintre descoperirile bio ale acestui an si toate produsele acestei marci un in compozitie un ulei de tea trea de foarte buna calitate, extras si procesat in Australia.
Batonul corector a fost pur si simplu o modalitate de a salva si machiajul facut pentru anumite cliente, nu pentru ca are acoperire, el este de fapt transparent, dar calmeaza si inchide frumos orice cos sau iritatie lasata de acnee. Peste el, pot aplica un corector cu mai multa incredere. Este un produs care vindeca petele lasate de acnee.
Crema antiseptica m-a salvat dupa niste epilari rapide de dimineata si dupa care trebuia sa arat ok instant, fara urmari catastrofale, si a ramas crema de baza pentru aplicare dupa epilare si pemtru fi folosita pentru diverse alte probleme nedorite: cosuri care apar pe spate sau chiar arsuri in bucatarie. Am salvat si pe cineva din familie care facuse un cos mai urat – nu va doresc – dar mai bine e sa aveti o asemenea crema in casa, decat sa umblati dupa unguente cu antibiotice pe la farmacii.

Tea tree reuseste sa intreaca un antibiotic de 6 ori in capacitatea de vindecare si restabileste starea sanatoasa e tegumentului, ceea ce un antibiotic stim ca nu prea face, pentru ca distruge si flora bacteriana sanatoasa.

Pentru ca eu consider aceste doua produse de baza pentru orice gospodarie, am 3 premii pentru voi si fiecare premiu este format din acest baton corector si din crema antiseptica.

Ca sa participati, trebuie doar sa completati tot formularul de mai jos pana pe 30 septembrie.

ATENTIE: Mai am rugamintea sa fii fan Thursday Plantation pe Facebook, sa treci si in comentariu la acest articol link-ul de share al concursului si numele de pe Facebook pentru ca aceste detalii sa fie vizibile si pentru sponsor inca din timpul concursului.
 Multumesc si bafta!

Pe 1 octombrie voi extrage cei 3 castigatori cu ajutorul random.org.