Happy Monday (28)

Happy Monday sau Lunea fericita e deja o tematica binecunoscuta aici, pe blog. Daca totusi esti prima data aici, iti spun doar ca mie imi plac zilele de luni. O sa spui ca am probleme la mansarda, dar nu, ziua de luni e o zi misto. Si o sa iti spun si de ce. Dupa ea, este mereu o alta zi in saptamana cand poti continua ceva. E o zi in care te repornesti, e ziua in care iti permiti sa fii putin aiurit si sa spui ca e doar o noua zi.

Stiu ca toate pozele frumoase din Social Media au un hashtag cu vineri sau cu sambata, in fine. E parca o mare chestie ca ziua se numeste luni sau miercuri sau duminica. Practic fiecare zi este a ta, o resursa ce se consuma acum si aici, adica acest azi nu se mai repeta si tine doar de fiecare dintre noi sa fie motiv de bucurie.

Astazi vreau sa va spun ca am descoperit ce misto e sa agati parfumuri in copac. Va rog sa nu radeti sau daca radeti, pai sa radeti pana radeti ca si un copil care a vazut cum se rastoarna cineva cu o un tort mare cu frisca taman in mijlocul covorului. Cautam o forma sa pozez niste parfumuri cu totul aparte si cu o energie asa buna de iti vine sa stai cu mainile pe ele, cele de la Rirana, si pana la urma sticla singura m-a dus catre natura si catre un copac.

Fiti nebuni intr-un sens frumos. Fiti frumosi intr-un sens nebun.

Gandul de azi: ganditi mai putin.