O zi parfumata cu Bourjois Glamour

Pe 17 septembrie, Bourjois m-a invitat la lansarea oficiala a gamei de parfumuri Glamour care a avut loc in incinta magazinului de parfumerie Kendra din Unirea Shopping Center, Bucuresti. M-am bucurat mult ca am fost acolo la lansare, magazinul Kendra despre care nu stiam foarte multe m-a impresionat ca tinuta si aspect si…am fost extrem de parfumata cu toate cele 4 parfumuri din colectia Glamour.

La eveniment am testat noul mascara Bourjois cel cu periuta foarte inovatoare care isi schimba forma printr-o simpla rotire a manerului. Mascara aceasta este extraordinara, chiar aveam senzatia ca genele mele s-au multiplicat. M-a machiat un make-up artist din echipa Bourjois si am vazut ce poti face cu aceasta mascara.

Dintre cele 4 parfumuri imi place varianta Excessive si apoi pe locul 2 ca si preferinta ar fi Chic. Daca ar trebuie sa recomand un parfum unei adolescente at fi Lovely si pentru o persoana activa si vesela as recomanda Fantasy.

Voi lasa imaginile sa vorbeasca si am filmat si ce ne-a povestit Alina , Brand Manager Bourjois Romania, Bourjois are o istorie lunga si despre asta am scris si intr-un articol recent. Dar cu cat ma documentez mai mult despre Bourjois imi dau seama ca cei 150 de ani de istorie sunt mai mult decat o poveste dedicata femeilor de-a lungul timpului.

La lansare le-am revazut cu mare drag pe Mona ( de la From Mona with Gloss), Iuliana ( Beauty By Jules), Aleka ( Sunshine Sarah), Ioana Dumitrache, Adina Necula si pe Cristina ( Shopping Therapy). Cred ca veti gasi si pe blogurile lor sau pe paginile lor de Facebook poze de la eveniment.

Iata si pozele mele:

Iuliana de la Beauty by Jules la standul de manichiura Bourjois….pai unde altundeva? 🙂
Inca gasiti parfumurile la pretul promo de 79 de lei si am auzit ceva ca spre sfarsit de an vor fi niste pachete superbe pentru facut cadou .