Perfume and flowers on beige background, space for text

Parfum de aprilie

Luna aprilie inseamna o intrare intr-un sezon al infloririi generale. Cred ca majoritatea plantelor infloresc acum. E o invazie de culori, petale si polen in aer. Aviz alergicilor sa se protejeze, dar sa se bucure de peisaj.

Are aprilie un miros aparte? Parfum de aprilie am putea numi un parfum floral, usor, ceva cu narcise, zambile. Chiar si putin liliac, poate un trandafir timid. Insa florile pomilor fructiferi sunt o explozie florala.

Parfum de aprilie, parfumuri florale

Pentru ca atmosfera deja e sub impactul florilor naturale, parfumul purtat acum ar putea fi in acord cu asta sau nu.

Daca ramanem pe zona de armonie cu natura, alegem florale, fie soliflore, fie mixuri de arome florale. Soliflorele aduc in focus o anume aroma florala, insa nu va lasati amagiti ca pentru un asemenea parfum se foloseste doar un singur ingredient. In nici un caz. Mixurile florale se impletesc bine cu arome fructate mai dulci precum caisa.

Propunerile mele pentru parfumurile florale ar fi multe, o sa las doar cateva.

Parfum de aprilie recomandat

Vioris, Floral Mix si Black Flower

Floral Mix a fost poate cea mai placuta surpriza. Un floral ca un buchet plin, bogat. Greu de distins ce floare anume e mai in centru sau nu. Este un parfum ca un buchet de flori.

Black Flower aduce ideea de floare misterioasa precum iasomia sau gardenia combinata cu tonuri de tonka sau santal.

Nina Ricci, Nina

Nina cred ca este un parfum ce ramane in memoria primaverii. Este marul placerii, al pacatului, ce te imbie cu mixul aromelor florale si fructate. Floarea de piersic, floarea lunii, dar si note de praline. Toate seria de Nina aduce acel sentiment de tineresc, de inflorire, de petale si de detaliii fructate sau gurmande.

Miracle Lancome este parfumul ce iti aduce un miros de frezie innobilat cu magnolie, ghimbir si iasomie.

Kenzo Flower este parfumul ce pur si simplu asta numeste, asta transmite: floarea. Un mix de trandafir, violeta, dar si iasomie si coacaze negre. Are o semnatura atat de recognoscibila. Practic el creeaza o floare.

Avon Pur Blanca este un parfum pe care il cunosc de la lansare si tot de atunci il indragesc. Este cel mai curat buchet floral alb, simti frezie, bujor alb, trandafir alb, e un parfum ce iti aduce in memorie un buchet imens de flori albe.

Parfumul de aprilie aduce ideea de renastere, de festiv totodata fiind si perioada cand se sarbatoresc Floriile. Toti cei cu nume de floare sarbatoresc si un parfum de aprilie le este dedicat cu siguranta.

Ce parfum de aprilie porti tu?

Poze proprii si din freepik.com