Pudra mea din poseta

Daca tot se vorbeste de matifiere ca si o regula de baza a oricarui tip de machiaj, pudra isi regaseste mereu un loc in poseta unei doamne, pentru ca retusurile de peste zi  sa se faca rapid si sigur. Eu nu prea agreez fondurile de ten matifiante, nici nu prea am nevoie de ele, iar pudra o aplic intotdeauna pe zona T si extrem de usor pe celalalte zone ale fetei, doar aplic cateva tuse usoare cu ce a mai ramas pe pensula. BeautyCycle este o pudra care revine des in poseta mea atunci cand plec mai multe ore de acasa.


La alegerea pudrei eu am mereu o problema: daca iau nuanta cea mai deschisa, am senzatia ca mi se albeste tenul exagerat, daca iau o nuanta medium, imediat se vede diferenta intre ten si gat. Prefer inttotdeauna pudrele libere, pentru ca ofera acea transparenta versatila si adaptarea la culoarea tenului meu. Pudra de la BeautyCycle, desi este compacta, se regaseste in nuanta Translucent si da exact acel avantaj al pudrei libere.

Cand ma machiez, folosesc o pensula mare  pentru aceasta pudra, insa pentru retusurile de peste zi folosesc buretelul din cutie, practic de retusuri am nevoie doar poate pe nas sau pe frunte. Imi place ca practic prin aplicarea cu pensula aceasta pudra devina si mai fina si mai transparenta.

Un BB cream, putina pudra si blush, cam acesta este machiajul minimal pentru drumurile scurte din timpul zilei.

Produsele BeautyCycle apartin marcii Amway. Pudra costa 60 de lei.