Recomandari de shopping

Dragele mele, va fac o lista cu ce am gasit interesant in aceasta perioada si va rog sa cumparati avizat respectand decalogul propus de mine la inceputul acestei luni :).

Pe de Strawberrynet.com merita sa va grabiti pana pe 16 aprilie si la cumparaturi de minim 50 de dolari ( cam 180 lei) primiti gratuit trusa de make-up Pretty pe care am avut-o si eu candva ca si premiu la un concurs.


Tot pe Strawberrynet.com mai este o gratuitate, un anticearcan Bourjois daca cumperi de minim 25 de dolari ( cam 90 de lei) pana pe 25 aprilie. Despre anticearcanul acesta am scris in ianuarie un review.

Si iata cateva sugestii pentru shopping pe Strawberrynet:
set de 2 mini-creme de la Lancome, creme antirid la pretul de 62 lei/set:
ruj Yves Saint Laurent Twin Lips, am avut acest ruj si este incredibil de util cu cele doua nuante si texturi, plus pensula de aplica, e o mini paleta pentru buze – pret 54 de lei

balsam colorat de buze Clarins la pretul de  30 de lei, o nuanta mai spre maro, am avut pe roz si e foarte placut, e un balsam-ruj, hidrateaza foarte bine si culoare tine ca si a unui ruj de calitate.

Din magazinul ProfessionalCosmetics.ro va recomand anestezicul pentru epilare natural care acum este in promotie la 94 de lei:

De pe notino.ro va recomand sa profitati de promotia la Vichy, daca cumperi cele 3 produse din promotie, primesti si o borseta Vichy cadou, produsele au preturi incepand cu 9 lei ( sunt 3 produse, unul la 9 lei si restul la 16 lei fiecare, produse in format mai mic):

De pe magazinul online al Ivatherm , la orice comanda, ti se ofera 5 esantioane din produsele lor :

Despre Ivatherm gasesti si cateva articole scrise de mine, AICI si AICI.

Cam atat, sper sa va fie de folos :).