Samples mania, concurs

Cred ca ati mai vazut si pe contul meu de Instagram si pe canalul meu de Youtube ca imi place sa pornesc in descoperirea unui produs cosmetic incepand de la samples si miniaturi. Caut mereu sa incerc produse, chiar si cumpar mostre si miniaturi si de pe eBay sau de pe alte site-uri, cumpar beauty box-uri in care primesc si multe samples. M-am gandit ca printre voi, cele care ma cititi, sunteti multe care aveti aceasta samples mania si vreau sa va propun un concurs.

Cum participi la concursul “samples mania”?

Colectionezi esantioane si miniaturi? Atunci te invit sa postezi pe Instagram sau pe Facebook o poza cu toata colectia ta de esantioane din acest moment cu hashtag #beautybarometer si #samplesmania, ideal ar fi sa dai tag paginii mele de Facebook sau contului meu de Instagram in acea poza. Lasa-ti un comentariu la acest articol cu link catre poza respectiva si spuneti-mi care sunt esantioanele sau miniaturile cele mai valoroase din colectia ta. Impreuna cu Maria, asistenta mea, vom alege poza care ni se pare cea mai interesanta, dar ne va convinge si ceea ce veti scrie in comentariu, nu doar poza. Scrieti in comentariu si ce samples v-ati dori sa aveti, ce produs ati cumparat in varianta de full-size dupa ce ati incercat un sample. Un mic samples story ne va ajuta sa ne convingem pe cine sa alegem castigatoare.

samples-mania-concurs-beautybarometer-2016 (18)

Samples mania, premiul!

Premiul este o colectie consistenta de esantioane, cu samples si din marcile de lux, fragrances samples, ce va completa perfect colectia pe care o ai deja. In poza este doar o parte din premiu. Am inclus si un esantion din Dream Skin de la Dior, despre care am scris recent si am observat ca v-a cam atras atentia. Practic si eu am descoperit acest produs tot plecand de la esantioane si se pare ca in final am ajuns la produsul full size. Ca o concluzie, as spune ca intr-adevar esantioanele sunt bune instrumente de marketing din partea companiilor de cosmetice, doar sa le foloseasca inteligent si sa controleze putin distributia lor. Mai sunt esantioane de la Apivita, un brand pe care il apreciez foarte mult, de la Marionnaud, l’Erbolario, Egyptian Magic, Fendi,  Bruno Vassari, Avon, Elmiplant si altele.

Data limita de participare: 25 ianuarie 2016.

Selectarea si anuntarea castigatoarei: cel tarziu pe 27 ianuarie 2016

Premiul se va expedia prin Posta Romana, in decurs de maxim 14 zile lucratoare de la primirea datelor de contact din partea castigatoarei pe adresa de email concurs.beautybarometer@gmail.com. Asadar dupa ce voi anunta aici pe blog castigatoarea, astept rapid  si un email cu adresa de livrare.

Multa inspiratie!

samples-mania-concurs-beautybarometer-2016 (23)