Sephora Fall 2015, preview

Sephora Fall 2015 inseamna de fapt foarte multa culoare si prospetime, sincer eu am simtit toate noutatile ca pe un suflu de primavara. Geluri de dus parfumate, bilute de baie delicioase, culori de farduri naturale, masti de fata, noutati de la brandurile prezente in Sephora, toate adunate la un eveniment cum doar Sephora stie sa organizeze. Timp de cateva zile, Sephora a prezentat in detaliu noutatile de toamna 2015 catre presa si bloggeri, am avut ocazia sa vad produsele pe rand si cred ca deja de astazi toate blogurile de beauty vor prinde culoare sub semnul Sephora.

Doar cateva lucruri remarcate astazi, imediat dupa eveniment, cam asta voi pune in acest articol. Voi reveni oricum cu articole pe tema noutatilor de toamna de la Sephora.

Make Up Forever, noul fond de ten Ultra HD si pensulele recomandate pentru aplicare.

Bombite efervescente pentru baie, asa cum v-am spus si pe Facebook, nu sunt comestibile.

Lancaster, produse de plaja.

Noutati Too Faced cu aroma de ciocolata sau nu.

Paleta Cocoa Contour de la Too Faced mi se pare ca va ajuta pe oricine sa isi contureze chipul cu usurinta.

Burete Konjac, marca proprie Sephora, daca tot asiaticele il folosesc cu succes, sa il folosim si noi.

Daca mastile Glamglow vi se par geniale, veti mai avea si ceva magic pentru curatarea tenului zi de zi.

Noutatile de la Givenchy sunt deja prezente in magazin, insa doar un sweet reminder: trebuie sa testati Couture Balm, un BB cream mai dens si care are grija si de ten, in afara faptului ca il imbraca foarte bine.

Un alt produs de la Givenchy care mi se pare minunat, este noul corector cu efect de iluminare, in doua culori, practic desi are 4 nuante, la fiecare nuanta se adauga un fragment de roz care asigura iluminare si efect de ten odihnit.

Givenchy, Teint Couture Anti-cernes Sublimateur

Noutati de la Dr. Brandt pentru ten si corp.

Mod Noir, de la Mar Jacobs, este un parfum atat de “a la Sephora”, inclusiv ca si aspect al cutiei, jocul de contrast alb-negru mie mereu imi inspira Sephora.

Ma opresc aici, dar nu am terminat si revin curand cu alte informatii despre Sephora.

Dupa o prima privire, ce vi se pare mai tentant?