Sephora Gift Ocean, Cadouri de Craciun

Sephora Gift Ocean este o invitatie in lumea cumparaturilor. Imaginati-va o sirena care va poarta cu ea printr-un ocean de cadouri. Visam frumos, da?

Va propun insa o mica incursiune in oferta de cadouri de Craciun din acest an de la Sephora si va promit ca veti putea sa cumparati cadouri pentru cei dragi incepand de la 10 lei. Da, nu am gresit cifra. Poti cumpara un cadou si pentru colega de birou, pentru vecina ta sau pentru prietena ta de la sala.

In film va dau cateva sugestii pentru cadouri si ma incadrez in bugete mici. Pentru bugete mari si foarte mari, stiti clar ca o sa va trimit la zona de cosmetice Guerlain, Sisley, Makeup For Ever, Elizabeth Arden sau Estee Lauder. Si nu numai, Sephora are oferte de la o gramada de marci renumite, asadar trebuie doar sa va rezervati cateva minute bune de petrecut in magazin.

Cateva detalii despre film: masinutele lipite pe perete sunt efectul creativitatii baietelului meu, pe care de altfel din cand in cand il veti auzi spunand ceva. Chiar nu am cum sa il tin departe de zona unde filmez. Sper sa va placa filmul. Si la un moment dat am uitat un nume de floare, este vorba despre “pivoine” in franceza care inseamna bujor.

Si repet si ceea ce am zis in film, intotdeauna la Sephora gasesti varietate si o oferta adaptata si bugetelor mai mici, desi o parfumerie se adreseaza mai degraba bugetelor mari.

Ce v-ati ales de la Sephora pentru Craciun?