Sisley – Phyto-Lip Twist – “the victim of its own success”

Sisley s-a adaugat inca de anul trecut la lista de branduri high-end pe care le admir pentru nivelul de calitate si pentru implicarea in cercetare. Rujul meu preferat de o luna de zile este Phyto-Lip Twist si se pare ca suntem un grup enorm de femei care adoram acest ruj.

Astazi reprezentantii oficiali Sisley anunta un mare succes al rujului pe care credeam ca doar eu il ador – The Phyto Lip-Twist. La nivel mondial, acest ruj a atins vanzarile estimate pentru un an in doar 3 luni de zile.

De cand a fost lansat, acest ruj a castigat aprecierea a tuturor beauty editorilor de pe toate continentele.

Sunt tari in care stocul s-a epuizat atat de repede, incat in magazine s-au creat liste de asteptare. Acest ruj este un adevarat fenomen.

Stiu ca Sisley nu se va opri aici si apreciez enorm cand un brand care pune calitatea pe un loc ce este dificil de dus, ca si strategie de marketing, ajunge la un asemenea succes. Este dificil sa fii foarte bun si foarte accesibil, insa pentru mine ca si consumator pasionat este minunat sa stiu ca atunci cand doresc ceva “creme de la creme” pot gasi asa ceva.

Voi ati testat acest ruj? Va invit sa mergeti la standurile Sisley din Sephora si sa va bucurati de un moment de rasfat.