Skincode Essentials, relaxare pentru tenul tau

Zilele acestea eu inca sunt vacanta si vad ce inseamna odihna suplimentara pentru ten. Hidratarea se face mai bine, imi simt tenul mai relaxat si parca si cremele isi fac treaba mai bine.
Totusi eu stiu ca nu in fiecare zi am sansa de a sta in aer liber si nepoluat, la fel nu in fiecare zi pot avea o agenda extrem de relaxata. Skincode  a creat gama Skincode Essentials tocmai pentru a-i da tenului acea relaxare de care are nevoie si acele ingrediente care sa ii asigure o regenerare celulara optima. Somnul de frumusete impreuna cu aceasta crema pot face un program de ingrijire ideal pentru ca frumusetea tenului sa fie mentinuta.

Skincode Essentials este o gama de cosmetice elvetiana, fara parfum, derivati de origine animala, fara conservanti si fara coloranti. Skincode Essentials se adreseaza si tenurilor sensibile.

In aceasta perioada testez Crema energizanta antirid 24h din gama Skincode Essentials.

Ingredientul principal din aceasta crema, CM Glucan, are capacitatea de a reface tenul, este un ingredient folosit intens si in tratamentul de recuperare dupa procedurile de chirurgie estetica asupra tenului. CM Glucan activeaza sistemul imunitar al pielii si procesul de regenerare celulara, asadar asigura acel boost de energie de care tenul are nevoie din cand in cand. CM Glucan ajuta si la calmarea tenului si stimuleaza mecanismul de aparare al tenului.

Crema energizanta are un continut ridicat de CM Glucan, alaturi de alte ingrediente importante pentru ten, vitamina C, vitamina E si proteina din orez. Crema este potrivita si pentru dimineata si pentru seara, este ca si o crema tratament. Eu am vazut ca in zilele in care o folosesc nu mai resimt acea nevoie uneori acuta de a-mi aplica o crema de seara mai grasa, asa cum patesc dupa o zi solicitanta. Desi formula este bogata si concentrata, crema este fina si bine absorbita de ten, ideala pentru un ten deshidratat, precum si pentru un ten sensibilizat de tratamente si curatari intense, cum este cazul tenului gras.

Skincode Essentials Crema antirid energizanta 24H se gaseste doar in farmaciile Help Net la pretul de 159 de lei, 50 de ml. Ce este minunat, este ca aceasta crema vine insotita si de o mini spatula pe care chiar va recomand sa o folositi, cu spatula luati cantitatea perfecta de aplicat pe fata si pe gat.

Ce produse Skincode Essentials ati folosit pana acum? Mie imi plac si cremele de tip fluid pentru zi cu SPF 10 sau 30.