Un an de Parfumeria.ro, un cadou pentru voi

Parfumeria.ro aniverseaza un an si lucrul acesta trebuie sarbatorit. Despre acest magazin online v-am povestit si anul trecut aici, v-am aratat ce mi-am cumparat atunci si vi l-am recomandat.

Cam acest lucru o sa fac si acum, adica voi relua recomandarile. La Parfumeria.ro produsele sunt mereu in stoc, adica ce vedeti pe site, acel lucru exista deja gata de livrare, preturile sunt avantajoase, exista periodic reduceri importante si imi place ca aduc mereu si noutati. Un alt lucru, felul in care produsele sosesc ambalate mi se pare foarte profesionist, cutiile sunt facute in asa fel incat totul sa se pastreze intact pana la voi.

In luna iunie, vor fi foarte multe surprize, va exista si o saptamana cu transport gratuit, alta saptamana cu reduceri foarte mari, asa ca veti avea motive sa va bucurati de aceasta aniversare. In plus, in aceasta luna, la orice comanda veti primi si un cupon valoric ce poate fi utilizat cu ocazia unei alte sesiuni de shopping ( 10 lei pentru shopping de 100 lei, 15 pentru 150, 20 pentru 250, 30 pentru 350 si 40 pentru cumparaturi incepand cu 351 de lei. Veti putea folosi cupoanele valorice pana pe 30.09.2017.

Am si eu bineinteles o surpriza pentru voi din partea mea si a celor de la parfumeria.ro. Am un premiu foarte, foarte tentant, un parfum de la Thierry Mugler, Angel Les Cometes Ressourcables For Women, 40ml, un flanker al celebrului Angel. Angel este un parfum faimos si deja devenit emblematic pentru seria parfumurilor oriental-vanilate. Flankerul Angel Les Cometes Ressourcables este o varianta mai usoara a acestui parfum, este un oriental gurmand pudrat si pentru cine prefera acest gen de parfum va fi o surpriza placuta.

In plus, am si 3 mentiuni, cate un voucher de 40 de lei care poate fi folosit pe parfumeria.ro pana pe 30 septembrie 2017, daca veti cumpara parfumuri in valoare de 350 de lei.

Concursul este activ pana pe data de 18 iunie 2017, duminica, toate conditiile de participare sunt obligatorii. Premiul cel mare, adica parfumul, va fi trimis de mine prin Posta Romana la o adresa din Romania, iar voucherele le voi trimite prin email in format electronic. Extragerea se va efectua luni, pe 19 iunie. Voucherele vor fi trimise catre adresele cu care v-ati inscris in formularul de concurs.

Si sa le uram celor de la Parfumeria.ro multa bafta, multi ani si sa ne tot pregateasca surprize! La multi ani!!

Toate conditiile de participare sunt in formularul de mai jos. Multa bafta!

a Rafflecopter giveaway