Unboxing Sephora Summer 2017

Unboxing Sephora Summer 2017 este cel mai recent clip de pe canalul meu de Youtube. Am foarte multe vesti bune de la Sephora si o sa vi le spun si aici, pe blog. Din mai, vom avea produsele de machiaj Becca pe care le-am asteptat de atata vreme. Skinfood, un brand de skincare coreean, o sa va cucereasca la propriu si asta o spun fara nici o retinere. Darphin este un nou brand de skincare prezent in curand in parfumeriile Sephora, care imbina aromoterapia cu cercetarea intensa in domeniul cosmeticii, un brand care o sa va schimbe perceptia asupra uleiurilor faciale, in special. O sa asteptati fiecare moment de rasfat Darphin doar ca simtiti placerea unui ulei de trandafir sau de iasomie. Un alt brand nou este si Amika pe care ma bucur sa il redescopar.

Totodata, produsele marca Sephora devin din ce in mai diversificate, si pe zona de skincare, dar si pe machiaj. Geluri hidratante, ulei spuma si multe produse de machiaj ingenioase, toate sub semnul #madeinsephora.

Promit sa revin cu multe review-uri si poze pentru produsele primite dupa evenimentul de prezentare, pana atunci va las cu clipul. Spre finalul clipului am o intrebare pentru voi si m-ar ajuta mult sa imi raspundeti ca sa stiu ce fel de concurs v-ar placea mai mult.

Vizionare placuta!