#walkTALL Elmiplant si increderea in sine

Chiar daca romanii au avut mereu atitudinea “capul plecat sabia nu-l taie”, romancele au fost uneori mai indraznete, neinfricate si puse in situatii cand si-au depasit limitele ca si femei. #WalkTALL cred ca insumeaza mai mult decat un concept de brand. Istoria Romaniei cuprinde multe pagini cu povesti de vitejie feminine, noi nu avem doar o Jeanne d’Arc, ci mai multe. Totodata as spune ca pe vremea comunista, multe femei din Romania pot fi declarate eroine. Eroine pentru ca stateau la coada deopotriva pentru a se hrani precum si pentru a se ingriji. In dulapul secret al fiecarei familii, langa certificatele de nastere, carnetele de CEC, verighete, statea mereu fie o crema buna, fie un deodorant sau un sapun parfumat. Femeia romanca stia cu certitudine ca e greu sa le impaci pe toate, insa nu s-a lasat rapusa.

Vorbeam chiar recent cu mama si ii aminteam cum se chinuia sa doarma cu bigudiurile de metal in par, cum se trezea la 5 dimineata ca sa ne lase si o sticla de lapte, dar sa se si pregateasca sa plece la munca. Pe tocuri pleca cand trebuia sa faca naveta, cand trebuia sa se duca sa stea la coada la lapte, mii de femei mergeau pasind cu incredere  ca urmatoarea generatie va avea noroc de zile mai bune. De multe ori dimineata te si surprindea zgomotul acela de tocuri, mii de femei paseau foarte sigure pe ele, desi viata nu era poate cea mai roz.

doamna Elena Cremenescu, fondator elmiplant (22)

Doamna Elena Cremenescu, inima si creierul marcii Elmiplant, este una dintre femeile care scrie istorie, scrie o pagina in istoria feminitatii din Romania. Elmiplant ne incurajeaza sa pasim cu incredere, cu umerii drepti si capul ridicat, cu zambetul pe buze, fiind mereu o inspiratie pentru cei din jur. Totodata Elmiplant este brandul romanesc care arata si cat de mult poti munci, poti inova si poti razbate intr-o lume dificila daca iti pastrezi capul pe umeri si pasesti cu incredere in tine.

Primii pasi pe care i-am facut alaturi de doamna Cremenescu au fost intr-un lift. Liftul care ducea catre laboratorul ei, locul unde ea se simte ca acasa si unde o veti gasi mereu. Am avut privilegiul sa o machiez pentru un interviu, sa fac un tur al laboratorului sau si sa stau de vorba cu ea. Doamna Cremenescu iti da o lectie de viata de la felul cum zambeste si pana la felul cum vorbeste despre orice lucru cu mult calm si optimism. Nu i-a fost usor sa inceapa un business atunci cand piata de frumusete era invadata de multinationale si totodata simt ca nu i-a fost usor dupa multe incercari personale sa ramana un om optimist si zambitor, creator neobosit, nu sunt clisee ce scriu aici. Sunt sigura ca si in acest moment, doamna Cremenescu are pe birou o noua idee si o noua formula, discuta cu echipa sa si se indreapta catre microscop.

elmiplant #WalkTall (36)

Pentru ca Elmiplant a tinut mereu pasul cu fiecare generatie de consumatoare, Dana Rogoz este noua ambasadoare Elmiplant si cred ca in felul acesta va atrage atentia si tinerelor ca un brand care ramane in esenta romanesc poate sa transmita exact mesajul care ni se potriveste noua romancelor, care avem nevoie doar de mai multa incredere in noi. Elmiplant are si o campanie foarte draguta cu premii tentante pe noua platforma online www.walktall.ro, va invit sa intrati si sa participati. Trebuie sa filmati un clip cu voi in care spuneti ceva despre ce inseamna #walkTALL pentru voi, cum pasiti voi cu incredere. Veti vedea in galerie si filmuletul meu, realizat chiar la evenimentul de lansare al campaniei.

elmiplant-walktall-film-beautybarometer

walktall-beautybarometer-elmiplant

Evenimentul de lansare al campaniei a fost emotionant, mai ales cand doamna Cremenescu a inceput sa vorbeasca. Cand a explicat semnificatia numelui Elmiplant recunosc ca mi-au dat lacrimile, desi nu era prima data cand auzeam asta, si cred ca rar veti intalni un brand care sa uneasca doua iubiri: cea umana si cea pentru natura. Elmiplant reuneste numele doamnei Cremenescu, Elena ( El-) si al regretatului sau sot, Mircea (-mi-) si bineinteles se raporteaza la “plante” prin “-plant“, pasiunea primordiala a creatorilor acestui brand.

Am transmis de la eveniment in direct pe Periscope, puteti vedea pe Katch in reluare:

Despre produsele Elmiplant, pot sa spun ca ele revin mereu pe raftul meu de cosmetice, demachiantul Bioten cu galbenele este mereu preferatul meu si cremele de corp sunt printre cele mai placute pe care le-am folosit in ultimii ani. In aceasta perioada incerc si noua crema de zi Elmiplant Hyaluronic 3D, am primit deja intrebari de la voi despre aceasta gama, imi place textura consistenta si promit ca undeva in luna mai o sa va povestesc despre aceasta crema mai pe larg.

elmiplant-hialuronic-3d

Pasiti cu incredere, #walkTall!