Aoro sau Carespot?

Sunt clienta ambelor magazine online, Aoro si Carespot si le apreciez in egala masura. Carespot face uneori niste promotii foarte foarte bune, iar Aoro are mereu lichidari de stoc unde gasesti produse la preturi foarte bune. Mai am o problema de “informare”, Aoro pune in descrierea produsului si gramajul, Carespot nu pune la toate produsele si uneori nu se vede nici din poza. Chestia asta nu mi se pare foarte ok, e adevarat ca sunt produse cu gramaj oarecum standardizat, insa e bine sa fie in descriere si gramajul.

Astazi insa am ales Aoro pentru ca mi-am terminat produsele pentru par de la Schwarzkopf Blondme, de care vad ca nu ma mai pot lipsi, si Carespot-ul, desi are cam toata gama, are preturile mai mari decat Aoro in aceasta perioada. Va dau cateva exemple:

– pentru spuma Blondme Refreshing  la Aoro am gasit pretul de 29 de lei si la Carespot 55.06 lei. diferenta fiind cam mare. Pe Aoro produsul era in lichidare de stoc.

 

– pentru samponul BlondMe  Brilliance pe Aoro l-am cumparat cu 25 de lei pentru ca pe Carespot costa 58.41…

 

Imi place insa concurenta asta intre cele doua magazine, e foarte benefica pentru mine ca si clienta si pasionata de beauty.
Insa nu pot uita perioada cand Carespot a vandut miniaturile de la Mario Badescu… si acum pastreaza banerul pe site, insa dupa ce dai click constati ca rubrica nu contine nici un produs.

Voi cumparati de pe Aoro sau de pe Carespot? Eu raman in continuare clienta la ambele magazine.