Influencers Giveaway

Desi acest termen de ,,Influencer” nu imi place, nu am cum sa concentrez intr-un singur cuvant pe cei carora le adresez acest concurs. Influencers Giveaway se adreseaza tuturor celor care sunt activi online si au un public. Fie ca ai blog, canal de Youtube sau un cont de Instagram si ai ceva legaturi cu zona de beauty, esti vizat de acest concurs. Bineinteles, ma adresez celor mai incepatori sau celor care au nevoie de un mic imbold in a mai face ceva.

Stiu cum sunt acele perioade cand ai senzatia ca parca scrii sau postezi in gol sau cand parca nu ai nici un ecou in comunitatea ta. Ei, pentru asta am lansat acest concurs, sa anim un pic zona de beauty influencers.

Cum se desfasoara Influencers Giveaway

In luna Octombrie se intampla acest concurs si nu e nimic complicat in mecanismul de concurs. Trebuie doar sa produci continut in acord cu tine, insa in forma ta cea mai buna. Scrie un articol daca ai blog, posteaza o poza frumoasa daca ai Instagram sau posteaza un clip pe Youtube despre tine si despre ce esti tu in online. Da, fa-ti o carte de vizita mai dezvoltata, spune despre ce iti place sa faci in online, despre ce nu iti place, ce te incurajeaza si ce te descurajeaza. Poate povestesti cum te-ai apucat de treaba asta, ce ti se pare greu, ce ti se pare usor, orice crezi tu. Spune in acest material si ca intri in concursul organizat de Beautybarometer, eventual incurajeaza-i si pe altii sa intre in acest concurs.

Poti face mai multe materiale, poti face ceva si pe Instagram si pe blog sau pe Youtube, depinde unde esti activ sau activa.

In materialele tale da-mi tag daca este posibil ( pe Instagram este) sau lasa un link catre acest articol in articolul tau sau in descrierea clipului tau de pe Youtube.

Foloseste in materialele tale si hashtag-ul #beautybarometer.

Pana cand poti participa? Pana pe 1 noiembrie inclusiv. Deci este timp sa te desfasori.

Prin toate aceste materiale, eu cred ca si cei care ne urmaresc vor primi si mai multe informatii despre noi, vor afla ce inseamna sa fii activ online, sa scrii si pentru o comunitate.

Dupa ce ai ,,produs” toate materialele, trimite-mi toate linkurile pe email: beautybarometer @ gmail.com pana cel tarziu pe 1 noiembrie seara.

Ma va influenta in bine faptul ca vei scrie corect gramatical, din suflet, direct, fara broderii inutile, chiar si cu putin sarcasm sau patima unde simti. Nu te descuraja daca nu ai chestii tehnice prea bune, gen ti se pare ca pozele tale nu arata bine sau ca blogul tau nu este cel mai fancy. Stii bine sau ar trebui sa stii ca eu caut mesajul, mai putin ambalajul.

Influencers Giveaway, ce premiu este si cum il voi acorda

Daca ma citesti sau daca ma urmaresti pe Youtube doar de cateva luni, cred ca deja iti imaginezi cum voi alege. Bineinteles subiectiv si ghidandu-ma dupa ceea ce simt eu. Imi place sa rezonez cu cei care ma citesc sau ma urmaresc pe canalele de Social Media unde sunt prezenta, deci caut acelasi lucru. Binteles ca sunt si cateva lucruri de care voi tine cont, de cat de mult te-ai implicat in asa fel incat sa comunici super deschis si creativ cu comunitatea ta. Prin participarea in acest concurs, practic nu faci decat sa ai si mai mult dialog cu cei ce te urmaresc. Te vor descoperi mai bine, vor sti ce inseamna tot online-ul acesta pentru tine si cat de ,,influencer” esti. Asadar primul castig major din acest concurs va fi ca publicul tau te va cunoaste si mai bine, isi va gasi afinitati cu tine, va fi provocat sa comunice mai mult cu tine decat sa iti dea like si share.

Si da, selectia va fi subiectiva pentru ca eu sunt un om activ online, cu mintea si cu sufletul voi alege, nu am o formula matematica undeva sau vreun algoritm inteligent. Ca atare, la acest concurs participa daca simti ca rezonezi cu ceva din ceea ce sunt eu online.

Cel tarziu pe 10 noiembrie o sa anunt cine este castigatorul si o sa spun si de ce, pentru ca este un concurs mai complex decat un simplu random aplicat. Nu voi folosi nimic de tip random. Practic castigatorul il voi anunta intr-un clip pe Youtube ca sa ma pot desfasura si sa imi vedeti reactiile si emotia.

Premiul la acest influencers giveaway este o cutie mare de produse pe care o voi prezenta in curand pe Youtube si la care voi mai adauga produse dupa ce voi sti castigatorul. De ce mai adaug produse? Ca sa personalizez putin premiul in functie de castigator. Cutia asta mare as vrea sa fie vazuta ca un imbold, o incurajare, un rasfat, de ce nu, in fine, ceva sa te faca sa zambesti si sa iti dea idei de scris/pozat/filmat. Pana va fi gata clipul, va spun doar ca in cutie este un mix de cosmetice in majoritate high end, marci profesionale sau marci proprii de parfumerie.

 

Inspiratie sa aveti!