Happy Monday (9)

Happy Monday sau lunea fericita este modul meu de a va saluta printr-un articol la inceput de saptamana. Iar astazi ma gandeam la cat de mult se expun oamenii pe Internet si la cat de multa fericire fake este expusa. Nu stiu daca e bine, nu stiu daca e rau, insa e clar ca oamenii simt sa fabrice ei ceva ce nu au in mod natural. Daca fabricarea asta de sabloane ar duce si spre realitati, ar fi minunat. Adica daca toate imaginile acestea frumoase la un moment dat chiar asa s-ar intampla, ar fi cu adevarat minunat.

Intentionat am ilustrat acest articol cu o poza prinsa cam prost. Nu mi se vede tot capul, nu sunt suficient de stilizata. Poza nici nu are lumina buna. Vad deja o puzderii de recomandari de aplicatii sa cresc lumina, sa fac crop nu stiu cum, sa dau mai spre cald etc. Sau daca as pune si vreo 3 filtre ce bine ar fi. Si acum pe bune, daca aveam si un pic de decolteu, cine s-ar mai fi interesat de cum arata restul fetei. Mda, si poate nu strica nici o mica interventie chirurgicala. ,,Haide, mai, azi se pun sani cum se scoate apendicita”, imi spunea cineva.

Imi spunea cineva ca fericirea, ca si frumusetea, se poate construi. Uneori mai fortat si uneori se poate cumpara. Nu prea imi dau seama cum poti fi fericit dupa ce stii ca zambetul tau vine dintr-o miscare de conturi.

Gandul de astazi: construieste fericirea din lucruri firesti si la indemana. Daca o sa te opresti putin din nebunia de a cumpara si expune fericire, s-ar putea sa vezi ce te inconjoara.