Avon si Ora de frumusete de vineri seara

Intr-o seara de vineri ce poti face? Foarte multe chestii si printre ele poti sta de vorba cu fetele de la Avon. Asta daca te-au invitat.

Mariana Stoica si Corina Udrescu de la Avon m-au invitat vineri seara sa imi povesteasca despre make-up. Asta pentru ca am participat la Digital Divas si pentru ca am participat la tombola Avon.

Am primit o crema de maini si un gloss delicios si apoi am stat la un loc cu alte fete dragute si am discutat despre cum ne machiem si cat de mult ne place sa ne machiem.

Evenimentul in sine s-a dorit un training pentru frumusete si pentru sanatate, in special Mariana este o militanta inversunata pentru lupta anti-cancer la san si ne-a spus si despre teledonul din aceasta seara de pe Kanal D cu Andreea Marin, la care puteti dona si voi bani in asa fel incat femei de peste 40 de ani si care nu au venituri sa isi poata face o mamografie. Sigur aveti mame si bunici care pot avea nevoie de acest test.

Atmosfera a fost placuta, chiar daca stateam cam inghesuite si nimeni nu a fost machiat. Dar o aveam pe Reese in spatele meu facand reclama la un parfum. 🙂

Nota bene: un lucru care nu e reprezentativ pentru Avon, dar care trebuie spus.

Eu am fost deranjata insa la inceput de atitudinea complet lipsita de bun simt a unei doamne directoare de vanzari, Catalina Andreescu, care concret mi-a interzis sa folosesc toaleta de la Avon pe motiv ca “aici nu este toaleta publica , aici sunt birouri de firma” ( de parca eu abea coborasem din bananier) si m-a trimis la McDonald’s la Romana. Si am fost. McDonald’s este deci un brand mai prietenos decat Avon sau asa a transmis aceasta doamna care nu are nimic de a face cu o companie orientata catre femei si catre frumusete.
La coada la preluat comenzi la Avon am vazut femei cu copii in brate si nimeni nu le intindea un scaun sau un pahar cu apa….probabil ca doamna directoare de vanzari a lasat instructiuni clare in acest sens. Asemenea lucruri nu fac bine unui brand care se doreste prietenos si uman , iar oameni ca aceasta doamna directoare de vanzari nu au ce cauta acolo.