Be STR8, be a cool guy!

Domnilor, era vremea si pentru un articol dedicat voua. Sper sa nimeriti acest articol, sanse am cam mici pentru ca in general cititorii mei sunt doamne, insa pentru domnii care din greseala aterizeaza pe blogul meu, am ceva noutati.

Are you STR8? Yes or Not, that’s the same, vara asta tot trebuie sa ai niste produse bune care sa iti asigure o prezenta interesanta si cool oriunde te duci.

Performance Line, noua gama de la STR8, vrea sa iti dea produse si bune ca si continut, dar si cu un ambalaj care sa nu iti dea bataie de cap. Asa au fost gandite si gelurile de dus, usor de folosit doar cu o mana si le ai si in varianta mai mica, usor de luat dupa tine daca stii ca nu o sa dormi acasa sau daca pur si simplu nu-ti place sa ai ditamai sticlele de gel de dus la baie.

Deodorantele sunt intense ca si arome, ai 5 la alegere, nu iti spun numele lor ca oricum nu o sa le retii dupa nume, ci dupa miros…la fel ca si iubita ta.  Deodorantele iti promit 48 de ore de rezistenta si fara pete albe pe tricoul tau…sau al ei.

Preţ STR8 Cool+Dry
spray antiperspirant 150ml
11,5 lei
Preţ STR8 Hair+Body Shower Gel 250ml8,3 lei
Preţ STR8 Hair+Body Shower Gel 400ml11 lei