Beauty Snapshots de final de saptamana

Recunosc ca rubrica Beauty Snapshots a fost gandita de mine si din faptul ca uneori sunt luata de pe sus de atatea noutati si lucruri despre care vreau sa va povestesc. Avanpremiera in imagini este uneori de ajutor, va las macar cu ceva inspiratie si informatii si stiti ca la un moment dat voi scrie si despre ce vedeti in poze :).

Sa incepem asadar.

Noutatile de la Bourjois au ajuns, mai trebuie sa fac un machiaj cu ele si sa va spun cum au iesit. Eu fac intai un machiaj de proba si apoi fac machiajul al doilea care si apare in articol…asadar putina rabdare si o sa va scriu curand cum sunt aceste produse minunate.

Am cateva produse de machiaj de la Oriflame din gama Giordani si tot pandesc momentul sa ma machiez cu ele. Acum gata, au intrat pe ultima suta de metri :).

S-a lansat oficial blogul www.beautymaker.ro, am fost la eveniment, am aflat multe lucruri despre sanatate – nutritie, sport si cosmetice sanatoase. Am primit la testat si o cafea cu proprietati benefice. Cred ca 2 articole voi avea de facut pe aceasta tema.

La lansarea noului fond de ten de la Vichy, Teint Ideal, am fost impreuna cu Ionela, mai cunoscuta ca si Federova, si am avut o dupa amiaza in care ne-am simtit ca niste modele pe catwalk. Ioana Cristea de la Divalicious.ro ne-a aranjat parul si mie si Federovei.

In curand si mai multe poze si articole.