Beauty story, Braun Satin Hair, concurs pentru beauty bloggeri

Uscatorul de par este mai mult decat necesar unei beauty lady. Nu poti face cam nimic in materie de styling daca nu ai un uscator de par, iar cand vine vorba de un uscator de par de calitate poti face si mai multe lucruri bune pentru parul tau. Braun este printre marcile mele preferate in materie de beauty gadgets si sunt convinsa ca si voi apreciati produsele Braun.

Din seria de beauty stories legate de aniversarea de 3 ani a blogului meu, am un concurs pentru bloggeritele de beauty din Bucuresti. De ce din Bucuresti doar? Pentru ca vreau sa fac predarea premiului personal, alaturi de alte 3 cititoare care vor face parte din juriu. Va fi un juriu care va decide catre cine va pleca un minunat uscator de par Braun Satin Hair 7, o bijuterie de beauty gadget de care eu m-am atasat de la prima folosire. Ar fi pacat sa dau un asemenea premiu printr-o simpla extragere de tip random.


Sa va spun cateva detalii despre aparat ca sa intelegeti de ce este atat de special.

Braun Satin Hair 7 Hair Professional SensoDryer HD 785 are foarte multe calitati si eu va enumar doar cateva pe care le-am retinut de la prima utilizare:
– este dotat cu senzor de temperatura ;
– are un motor profesional ce ii aduce o durata de viata de 5 ori mai mare fata de un uscator de par obisnuit
– tehnologia IONTEC inseamna o protejare a parului la uscare, prin emisia de ioni care atrag particulele de umezeala in par, mai pe scurt uscati parul fara sa il deshidratati.
– te poti coafa rapid si fara ca parul sa sufere, din contra, s-ar putea sa ii placa cam mult acest gen de uscator.
Sa intrati pe site-ul Braun ca sa cititi toate detaliile despre el, este un aparat perfect si pentru uzul profesional, iar pentru cineva care se coafeaza acasa este ideal. De asemenea, este un produs  care inseamna un mic efort de investitie din bugetul dedicat frumusetii, este dedicat unei consumatoare exigente.

Eu am in permanenta doua uscatoare de par in casa pentru ca de ani de zile am parul lung, nu prea imi permit sa il las sa se usuce natural decat vara si daca raman fara uscator de par functional, sunt terminata, in special toamna sau iarna. De asta am mereu doua uscatoare ca in cazul in care unul se strica, sa am la indemana rapid pe al doilea. Cu acest uscator de par de la Braun acum ma simt foarte confortabil, cand il aud doar cum functioneaza stiu ca nu mai am nevoie de al doilea aparat de acest tip.

Am avut mereu un uscator Braun in setul meu de doua uscatoare, insa dupa cam 4 ani cedau, ganditi-va ca eu folosesc un uscator cam la 2-3 zile si e folosit intens.

Si iata ce concurs propun bloggeritelor de beauty din Bucuresti.

Va spun intai ca pentru a alege articolul castigator, cer ajutorul catre 3 cititoare impreuna cu care voi forma un juriu si vom da note. Cele 3 cititoare sunt Gabriela Catalina, Ioana Joana si Andreea Tudor, sunt cititoare fidele ale blogului meu si contez pe ajutorul lor. Am dat numele lor de Facebook, cu siguranta le vedeti mereu comentand pe pagina mea sau pe blog. Au fost de acord sa jurizeze acest concurs si le multumesc mult de tot.

Daca ai un blog de beauty ( sau si de beauty, printre altele) si esti din Bucuresti, scrie un articol despre cat de important este ca in rutina ta de ingrijire a parului sa ai un uscator de calitate, cum iti alegi un uscator de par, cum cumperi un asemenea produs si ce uscatoare de par folosesti in prezent. La sfarsit de articol mentioneaza ca participi la acest concurs si pune un hyperlink catre acest articol.

Daca vei posta articolul tau si pe canalele de Social Media ( Facebook, Twitter etc), as aprecia sa folosesti hashtag-ul #beautybarometer3ani.

Trece-mi linkul articolului tau intr-un comentariu  pana pe data de 22 martie 2015, data limita de inscriere.

Eu si cele 3 fete din juriu vom da note de la 1 la 10 pentru toate articolele participante ( 10 insemnand un articol excelent!) , voi publica si clasamentul bineinteles si cine va avea media cea mai mare se va bucura de minunatul Braun Satin Hair 7.

Pana pe 25 martie 2015 voi stabili castigatoarea impreuna cu minunatul juriu si apoi ne vom intalni toate ca sa iti dam premiul si sa bem un ceai impreuna la ceas de seara. Ce zici? Suna bine?

Multa inspiratie si noi, juriul, vom citi cu atentie articolele intrate in concurs.