BeautyBarometer recomanda Pick N Dazzle, Delicate Makeup in Nudes

Daca tot se apropie Sarbatorile de Iarna si trecem si prin agitatia de Black Friday, va spun ca toate lucrurile le fac mai usor daca am machiajul potrivit si mai ales confortabil. Va spun des si pe blog si mai ales pe Periscope ca nu imi plac machiajele incarcate si care ies in evidenta nu numai ca si aspect estetic, dar si ca impact pentru ten. Avand un ten deshidratat si uneori cu semne de oboseala, nu vreau sa il supraincarc cu machiaj inutil. Caut mereu formule usoare, formule sanatoase si feminine.

Delicate Makeup in Nudes, cam acesta este stilul meu si cam aceasta a fost ideea echipei Pick N Dazzle cand m-a cooptat intr-un proiect dedicat cadourilor de Craciun, din care vor face parte mai multe bloggerite de beauty. Fiecare bloggerita are experienta si preferinta ei in materie de machiaj sau de ingrijire ten, iar Pick N Dazzle poate sa raspunda sutelor si miilor de optiuni ale consumatoarelor de beauty, asadar concluzia ar fi ca fiecare consumatoare isi va gasi cutia ideala pentru ea insari . Sunt prima bloggerita din acest proiect si vin cu o recomandare pentru voi, pentru cele carora va place machiajul mai delicat si mai usor pentru ten.

beautybarometer-Teeez make up in Nudes with gift v

Daca preferi acel machiaj “makeup no makeup” si desi ai zeci de farduri in trusa ta de machiaj, lumea nu intelege cand le folosesti, e timpul sa vezi si recomandarea mea, Delicate Makeup in Nude de la Pick N Dazzle.

Selectia de produse pe care v-o propun se aduna intr-un beauty box pe care il puteti comanda pentru voi sau pentru cineva drag. Doar sa fiti atente la trecerea timpului, selectia recomandata de mine  va putea fi comandata in urmatoarele 16 zile, exista acolo un timer care va indica cate zile si ore sunt pana la finalul ofertei.

Pretul cutiei este de 149 de lei, inseamna o reducere de 55% fata de pretul real al produselor din cutie. Au fost alese cele mai indragite produse si cele mai comandate de catre miile de cliente Pick N Dazzle, anume produsele de machiaj Teeez. Teeez este o marca de machiaj de nisa si de high-end, cu un respect mare pentru mediu si pentru ten, cu formule fara parabeni, cu vitamina E infuzata in produsele cremoase. Ambalajele sunt vesele, creative, cu toate informatiile cu adevarat utile prezentate clar si ordonat. Echipa de creatie de la Teeez porneste de la catwalk, de la trenduri si transpune asta intr-un machiaj non-conformist. Produsele Teeez nu prea se compara cu nimic si unicitatea lor le face si mai dorite.

In cutie primiti cele 3 produse de machiaj din poza, pe scurt un blush, un ruj si un fard de ochi, iar cadoul este o pensula de blush.

Numele celor 3 produse:

  • Eve’s Ready To Wear Lipstick, Never Ending Nude
  • Island Palette Eyeshadow, Beautiful Day
  • Soft as Sin Cream Blush, Sun Tan Taupe

Livrarea acasa este gratuita si de asemenea ramane gratuita si daca cereti livrarea si catre cineva caruia doriti sa faceti cadou cutia Pick N Dazzle, Delicate Makeup in Nudes. Livrarea se face prin curier, direct unde doriti sa ajunga cutia.

Urmariti-ma din seara aceasta pe Periscope, Instagram si pe Facebook, pentru ca voi posta informatii interesante despre produse si o sa va arat mici secrete de a le folosi.

…si da, poti face aceasta cutie cadou prietenei, iubitei, soacrei, mamei, surorii, verisoarei, colegei de birou care se machiaza numai cu mov sau deloc si lista poate continua.