#beautyswapbybeautybarometer, after party sau beauty chat

Dupa #beautyswapbybeautybarometer m-am intalnit si cu 3 cititoare ale blogului, Am facut un concurs la finalul articolului despre eveniment si teoretic trebuia sa premiez doua cititoare, pana la urma am ales 3. Tot nu m-am simtit eu multumita si ca atare va promit ca repet genul acesta de concurs, macar cu cititoarele din Bucuresti sa ma vad din cand in cand.


Si uite asa intr-o seara de luni ma vedeam eu la Inspayer Batistei cu Andreea, Ioana si Gabriela. Cat am stat acolo ne-am vazut si cu Maria de la Sudessa si Alexandra de la Kind of Ira. Cred ca patronii de la Inspayer ar trebui sa inteleaga ca pot da un nou nume acestui loc: cafeneaua de beauty. Si sa ne creeze acolo un spatiu adecvat.

Fetelor le-am oferit cadouri din partea unor parteneri dragi care ma sustin la evenimentele pe care le organizez: Farmec ( Gerovital), Oriflame, Flormar si Max Factor. Pentru Andreea, care a fost premiata cu mentiune, pentru ca nu am mai avut tot setul de premii, am zis sa o consolez cu un mascara Miss Manga de la l’Oreal Paris. Andreea este o cititoare fidela a blogului meu inca din 2013 si am inceput sa ii intuiesc gusturile.

Pozele nu se compara cu pozele facute de Iulian Sima la evenimentul cu bloggeritele de pe 12 ianuarie pentru ca de data asta le-am facut intre noi, instantanee facute cu ce am apucat, telefon sau iPad.

Am primit si eu un cadou, o bratara facuta manual de Ioana. Ioana are un blog dedicat produselor handmade, Traistuta cu zale, scrie pe blog de multi ani si deja este cunoscuta de catre cei pasionati de hand made. Adina de la FromMegWithLove i-a si pozat pentru prezentarea bijuteriilor, puteti vedea poze tot pe blogul Ioanei.

Despre ce am vorbit? Fetele mi-au povestit despre ele, eu le-am intrebat despre blogul meu, am aflat ca fiecare este extrem de atenta la felul cum se ingrijeste si face eforturi sa isi cumpere o crema potrivita sau un parfum nou. Fetele se documenteaza pe mai multe bloguri inainte de a cumpara ceva si sunt cititoare implicate. Ce poti sa vrei ca si blogger de la cititoarele tale? Cele doua ore au trecut fara sa ne dam seama.

Fetele zic sa ne vedem mai des si sa facem mai des genul acesta de intalniri. Mi-ar placea sa fac asta si o sa incerc sa imi concentrez resursele pe acest subiect, am promis ca in acest an voi face si actiuni in afara blogului. Daca am putea face si ziua de 30 de ore in loc de 24 ar fi minunat, insa sa vedem cum ma descurc.

Le multumesc fetelor si sper sa mai revin cu acest gen de articole.