Bobbi Brown, Luxe Lip Color, tentatii inainte de Craciun

Bobbi Brown urmeaza sa fie in curand o noua destinatie de shopping si de informare pentru pasionatele de machiaj din Romania. Astept cu nerabdare sa intru in primul magazin Bobbi Brown din Romania, care se va deschide in scurt timp in Baneasa Shopping City, in Bucuresti. Bobbi Brown este printre acele femei care a reusit sa faca un business frumos plecand de la frumusetea femeii, dar s-a concentrat pe frumusetea chipului feminin lasata sa se exprime asa cum este ea. Un machiaj cu produse Bobbi Brown nu are cum fie strident, poate doar sa te ajute sa arati asa cum esti tu, insa in cea mai buna forma a ta. Si trebuie sa stiti ca afacerea ei a pornit de la 10 nuante de ruj, am povestit putin despre treaba asta intr-un articol recent despre Bobbi Brown.

Din septembrie 2015, in magazinele Bobbi Brown se gaseste  un nou ruj senzational, am incredere sa folosesc acest calificativ, chiar daca nu am incercat inca produsul si o sa va spun de ce. Pentru Bobbi Brown, rujul este un obiect cult de machiaj si care bine ales, poate fi de mai mare efect decat un machiaj complet.  Luxe Lip Color, un ruj care s-a lansat in 20 de nuante pentru sezonul de toamna-iarna 2015, este un ruj care si hraneste buzele si are o forma speciala ca sa fie aplicat cu lejeritate. Ambalajul elegant si luxos iti transmite acel sentiment de lux si rafinament pe care cu siguranta il cauti in fiecare produs de machiaj.

 

Cele 20 de nuante sunt amprenta talentului lui Bobbi.

Bobbi Brown are un simt innascut de a detecta culorile si nuantele care se combina perfect cu buzele unei femei.

lipluxebobbibrownshades2-15

Momentan nu am cum sa va arat si swatch-uri, insa urmariti-ma pe Instagram si dupa ce veti vedea ca am postat prima poza de la deschiderea magazinului Bobbi Brown, inseamna ca urmeaza sa va povestesc si impresii live despre acest ruj.

bobbibrown2015 (5) bobbibrown2015 (6)

Pretul acestui ruj este de 25 USD, voi vedea si in magazinul din Baneasa ce pret va fi exact in lei si o sa revin cu articol pe acest subiect.

Mai este cineva nerabdatoare sa intre in primul magazin Bobbi Brown din Romania?

luxliprujbobbybrown2015