Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute Eau de Parfum Sensuelle

Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute Eau de Parfum Sensuelle este genul de parfum care te cucereste de la admirarea sticlei, atingerea pulverizatorului si te lasa pe ganduri dupa ce parfumul se aseaza pe piele. L-am pulverizat cu generozitate pentru ca este cald, invaluitor, un pic carnal as spune, dar nu intr-un fel indecent. Este un parfum ce te cucereste rapid, aromele florale sunt bine imbracate de vanilie, de mosc, de ceva greu si lemnos. Imi place cum se aseaza si pe piele, dar si pe haine sau pe esarfa. Imi place cum isi lasa amprenta calda-florala si in par.

Despre parfumurile Bvlgari am spus mereu ca pot fi calde, feminine si foarte elegante in acelasi timp. Sunt exact transpunerea in miros a bijuteriilor meticulos lucrate.

Mi-a placut si Bvlgari Goldea, apoi varianta Roman Night imi placea cum mixa tuberoza intr-un fel foarte elegant, facand aproape decenta si cuminte aceasta aroma seducatoare. Noul flanker Absolute are acea caldura intensa care se degaja in aroma din momentul in care parfumul se aseaza bine pe piele.

As vrea sa va las si o parte din informatiile oficiale despre parfum.

Goldea The Roman Night Absolute, creatie si concept

Prin universul sau Goldea, parfumierul – bijutier italian imagineaza cel mai pretios si frumos metal din lume, aurul, ca pe o zeita nocturna ce exulta inimitabila lumina a orasului etern si grandoarea strazilor antice in miez de noapte.

Numita dupa dea, cuvantul latin pt zeita, Goldea The Roman Night Absolute este cea mai luxurianta si intens seducatoare creatie din cadrul colectiei Goldea, captivand simturile intr-o ceata aurie fermecatoare.

Apa de parfum moscat-ciprata, creata de Maestrul Perfumier Alberto Morillas, evoca frumusetea si misterul Romei si posibilitatile nesfarsite de aventura nocturna. Cu un mix intens senzual de mosc negru, fructe zemoase, paciuli si iasomie, parfumul captiveaza cu notele sale de mijloc indraznete si promite o noapte neinfranata si plina de placeri.

“Am creat o esenta infuzata de senzualitate, un parfum cu posibilitati nemarginite, care sa te surprinda cu neasteptatul sau caracter schimbator , ce te hipnotizeaza instant inainte de a-ti patrunde fiecare simt cu o extrema, ultra-senzuala tensiune fara de care nu mai poti rezista sa traiesti.” spune Dl. Morillas.

Inspirat de o muza moderna, Goldea The Roman Night Absolute este un parfum pentru o femeie puternica, independent, plina de feminitate, care ia propriile sale decizii si-si controloeaza propriul destin. Aceasta bijuterie a noptii este un spirit liber, care zboara in functie de starea de spirit si ii intoxica pe toti cei care ii ies in cale.

Goldea The Roman Night Absolute piramida olfactiva si sticla

Un inceput orbitor
Notele de varf delicioase si ispititoare de pruna neagra si petale de flori de portocal captureaza imediat simturile si nu le mai elibereaza

O inima florala
Tentatia misterioasa si negresita a iasomiei si vaniliei de Madagascar captureaza si in mai profunzime, eliberand inhibitiile si dand frau liber imaginatiei

O baza captivanta
Moscul negru, cel mai profund, intunecat si senzual dintre toate tipurile de mosc, invaluie simturile alaturi de patchouliul catifelat si acordurile de muschi de cristal.

Sticla, Spiritul SERPENTI

Goldea The Roman Night Absolute este capturat intr-un flacon intens seducator precum parfumul in sine. Incapsulat in negru din cap pana in picioare, este un exercitiu al luminilor si umbrelor, este senzual intunecat, cu linii rafinate contrastante cu accentele aurii pentru care Bvlgari este renumit ca bijutier. Seducatorii solzi ai emblematicului motiv Bvlgari Serpenti adauga o atingere eleganta gatului. Din cele mai timpurii vremuri ale umanitatii in Grecia antica si Roma, sarpele a reprezentat intelepciunea, vitalitatea si seductia. Aceste calitati se potrivesc Zeitei Noptii Romane pentru care acest parfum hipnotic a fost creat.

 

Parfumul se gaseste deja in majoritatea parfumeriilor clasice cu preturi incepand de la aproximativ 280 de lei pentru 30 de ml.

 

Parfumul este parte a unui press kit Bvlgari.