Cum sa iti cumperi cosmetice de lux la preturi mici

Cum sa iti cumperi cosmetice de lux la preturi mici pare a fi ceva ilogic. Practic daca vrei lux, high end beauty, asta e, te pregatesti sa faci putina aerisire prin buget. Insa nu tot timpul este asa, totul e sa fii putin atenta si sa dedici timp cautarii unor preturi bune.

Cosmetice de lux, surse recomandate

eBay este o sursa inepuizabila de oferte bune si foarte bune. Este totodata o zona unde puteti gasi multe produse de high end in format sample, parfumuri putin folosite vandute de colectionari, dar bine pastrate si de buna calitate. Eu cumpar regulat mostre de Dior, Chanel, Sisley, Lancome, nu doar mostre sachet, adica pliculet, ci miniaturi care imi ajung la 5-7 folosiri. Va recomand cativa selleri: de aici iau mereu mostre de Dior, dar si de aici. Tot ce comandati in afara UE si are valoare declarata pana in 10 euro, soseste la Posta normala, ce este din afara UE si are valoare declarata de peste 10 euro, vine la Posta vamala. Ce va recomand, mai ales daca e vorba de diferente mici, gen gasiti o crema cu 12 euro, sa contactati sellerul sa declare valoarea de 9.9 euro ca sa fie sigur ca vine la Posta normala. Eu prefer sa platesc cu Paypal, am avut o singura problema odata si banii mi-au fost returnati extrem de repede. Problema a fost ca pe un rimel era o mica urma de banda de scotch si am zis ca nu e normal. Dar banii mi-au fost restituiti fara comentari.

Aoro, in curand Notino, este un magazin online de pe care cumpar din 2009. Stiu toate zvonurile cu fake si alte balarii. Ce sa zic, eu nu am patit-o. Da, sunt produse din stocuri vechi, unele parfumuri nu se mai fabrica, dar un parfum mai vechi nu m-a deranjat, mai ales cand a fost vorba de Guerlain sau Dior. Dior Addict a fost cumparat de pe Aoro de prin 2010 si il am si acum, miroase foarte bine si acum. De pe Aoro puteti lua esantioane de parfum, mai apar seturi de cosmetice la preturi foarte bune. V-ar deranja un set Moschino cu doar 49 de lei? Il gasiti aici, aveti gel de dus, crema de corp si mini parfum, ideal de cadou sau de luat in vacanta.

Marionnaud este parfumeria de pe care cumpar mereu cand apar promotiile de tip Happy Hours. Asa am reusit ca prin cumparaturi de 100 sau 199 de lei sa primesc cadouri foarte misto. Ei pun mereu parfumuri ca si cadou sau alte seturi de cosmetice deloc de neglijat. Totodata, din tot ce am cumparat pana acum online, de la parfumeriile clasice, ei au fost cei mai darnici la capitolul esantioane.

Parfumeria.ro este un magazin online mai nou, tocmai ce a implinit un an, insa face mereu promotii interesante, doar sa le panditi. Acum au ceva oferte de pachete parfum feminin plus un parfum masculin la preturi extrem de bune. Merita sa incercati si la ei din cand in cand.

Card de fidelitate

Faceti-va card de fidelitate la Marionnaud, Sephora si Douglas, veti mai primi oferte sau chiar mici cadouri fara obligatia de a cumpara ceva. Programati-va cumparaturile o data la 2-3 luni, pana atunci adunati ceva bani si asteptati diversele reduceri sau campanii cu GWP ( GWP = gift with purchase, cadou la cumparaturi). Daca aveti card de fidelitate, primiti newsletter sau sms, depinde cum va bifati la inscriere, si aflati cand e momentul propice.

La Sephora in magazine exista o zona de produse in format de calatorie, gasiti acolo multe chestii misto de la Too Faced sau MakeUp For Ever, chiar parfumele cu roller ball si au preturi si pe la 60-70 de lei. In Douglas, sunt de multe ori chestii micute de la Clinique sau Estee Lauder cu preturi si de 50 de lei, deloc de ratat. In Marionnaud, panditi zona de reduceri, apar uneori pe acolo parfumuri si produse de makeup foarte cautate.

Sper ca v-am dat idei, asa ca spor la cumparaturi!