De vorba cu voi la Marionnaud

De vorba cu voi la Marionnaud chiar nu este un titlu facut sa imbrace bine vreun mesaj de brand. Titlul exprima exact ce se va intampla curand. Adica o sa stau de vorba cu voi, insa nu vorbind intr-un clip pe Youtube, ci privindu-ne ochi in ochi intr-un magazin Marionnaud si facand conversatie pe bune. As putea sa ii spun ca e ,,fan meeting”, dar nu il consider asa. Fan meeting ar fi daca as fi vreo Madonna sau vreo Tina Turner si ma vad cu voi pe un stadion dupa un concert, ceea ce nu e cazul. Intalnirea aceasta este ca sa am si ocazia si bucuria de a vorbi fata in fata cu aceia dintre voi care rezoneaza la ce scriu eu aici sau ce spun pe Youtube. Timp de 6 ani in jurul Beautybarometer s-a creat oarecum o comunitate, o grupare de oameni care rezoneaza pe niste subiecte legate de frumusete si nu numai.

Spatiul ales pentru aceasta mare conversatie este magazinul Marionnaud din Mario Plaza, Bucuresti. De ce? Pentru ca este parfumeria mea preferata de multi ani, este locul unde ma simt atat de relaxata la cumparaturi incat uneori uit ca acolo e totusi un magazin si nu un loc de sueta. Iar asta pot confirma fetele din magazin, Cristina, Daniela, etc, cu care ajung sa vorbim atatea lucruri si sa ne conversam si de creme, si de parfumuri, dar si de copii, de viata si asa mai departe. Magazinul nu mi-e nici foarte departe de casa, e chiar mai bine ca am totusi cateva minute bune de facut cu masina, ca daca ar fi la doi pasi pe jos, ar fi grav pentru bugetul meu.

Ce o sa facem la intalnirea asta?

O sa stam de vorba, o sa ne cunoastem si fata in fata. Stiu ca si multe dintre voi, cele care ma urmariti in Social Media, doriti sa va cunoasteti intre voi, nu neaparat doar pe mine. O sa ne si bucuram de ceva surprize din partea Marionnaud. Cu ocazia asta o sa incercam impreuna noua gama de make-up Marionnaud Happy care se anunta a fi foarte tentanta. Am incercat doar niste rujuri si cateva farduri de ochi. Cunoscand si colectiile anterioare, colectii de make-up marca proprie Marionnaud, nu pot sa spun decat ca prognoza este buna si foarte buna.

Cum, cand si cat

Ziua de intalnire este sambata, 22 septembrie, intre orele 16-19, deci nu e cu ora fixa. Am ales sa fie un interval de 3 ore ca sa fie si usor de venit pentru voi. Eu voi sta acolo pe parcursul celor 3 ore si alaturi de fetele de la Marionnaud o sa va astept cu diverse surprize. Voi mai ramane putin si dupa ora 19:00 in cazul in care vor fi persoane ce vor ajunge chiar la 19:00. Asadar, timp vom avea berechet.

Adresa exacta: Marionnaud Mario Plaza, Calea Dorobanti 172, foarte aproape de Piata Doorbanti.

Ca sa pot tine o evidenta cat de cat a numarului de persoane ce vor sosi acolo si sa ma si organizez corespunzator, am rugamintea ca doritorii si cei care stiu sigur ca pot ajunge si vor sa ajunga, sa se inscrie in acest formular de mai jos. Doar eu am acces la aceste date si cel mult va mai pot cere o confirmare pe email cu o zi – doua inainte de eveniment daca va fi cazul.

Va astept cu voie buna si chef de povestit. Eu promit sa nu stau cu ochii in telefon, mai ales ca de asta de va ocupa Cristina. Ei da, cu ocazia asta o sa o cunoasteti si pe ,,asistenta” mea. Ea o sa surprinda momentele frumoase in diverse stories pe Instagram si nu numai ca sa pastram si amintiri.

Asadar, cu cine o sa stau de vorba la Marionnaud?